miercuri, 26 iunie 2013

PENIBIL Steaua, ca şi Gigi, a scăpat cu suspendare

În frunte cu GSP, website-urile de ştiri româneşti au început să dea informaţia (deocamdată neconfirmată) că Steaua Bucureşti a fost condamnată la un an de pedeapsă out din Champions League, dar cu suspendare.

Suspendarea pedepsei se va ridica, iar pedeapsa se va activa numai dacă Steaua va comite o nouă abatere în următorii cinci ani.

Se pare că şi la ei contează să ai pe cineva undeva şi că prietenia dintre Mircea Sandu şi Michel Platini valorează mult. Iar fostul mare jucător Gheorghe Hagi, patron al echipei Viitorul Constanţa, care a pus batista pe ţambal fix cu Steaua ca să nu retrogradeze, este victimă colaterală şi proaspăt membru al Sistemului Ticăloşit din fotbal.
Steaua a fost cumva iertată, în timp ce Besiktas Istanbul şi Fenerbahce vor fi suspendate din competiţiile europene pentru un an, respectiv doi. Evident, cazurile celor trei echipe sunt diferite.

Pe de altă parte, paradoxal, dar această situație este cea mai rea în perspectivă pentru Steaua, ca și pentru fotbalul românesc. Dacă Justiția din România dăduse oamenilor de fotbal semnalul tăierii din rădăcină a corupției, UEFA dă semnalul invers, al clemenţei, ceea ce nu e bine... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More