miercuri, 12 noiembrie 2014

BUNII MEI CITITORI & Tiberiu Vanca





BUNII MEI CITITORI
În 1989 Timişoara a deschis drumul spre libertate prin vărsarea preţiosului sânge al fiilor ei, îndemnându-ne să păşim spre libertate şi întru mântuirea de diavolul roşu, iar fapta lor a avut rezonanţă în inimile românilor, care punând umăr la umăr au ucis comunismul de factură cominternistă alunecat pe varianta ceauşistă, ştiţi domniile Voastre cel ce ne-a îngropat în cea mai neagră mizerie existenţială posibil a fi fost vreodată propusă de istorie.
În 8 noiembrie 2014 aceiaşi Timişoara acuză regimul condus de un „un hoţ –găinar”-, unul ce şi-a adjudecat prin furt un titlu doctoral în condiţiile în care „gămălia lui, cu rost de cap” nu avea capacitatea urcării pe scara solară a intelectualităţii.
Acum Timişoara ne cere să reurcăm pe baricadă, iar susnumita alcătuire este constituită din evenimentul electiv din 16 noiembrie când trebuie să spunem nu stângii agresive ce militează la distrugerea greu încercatului şi abia constituitului stat de drept.
Ziarul „Adevărul” propune prin numărul său din 12 noiembrie evenimentele de la Timişoara zilei de 8 noiembrie, eveniment emoţionant pe care vi-l propun, pe de o parte pentru luare aminte, iar pe de altă parte pentru eroismul său.
12 noiembrie 2014-
Tiberiu Vanca

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More