duminică, 2 noiembrie 2014

Romani aratati ca sunteti alaturi de cei din diaspora alaturativa manifestatiei spontane ARATATI CA SI VOI SUNTETI ROMANI !

Romani aratati ca sunteti alaturi de cei din diaspora alaturativa manifestatiei spontane  din Bucuresti a ora 20:30, la sediul MAE .

https://www.facebook.com/events/596245327148751/?source=1


In Budapesta au fost sute de mii in strada la o nedreptate . Si in Bucuresti puteti fi macar 100 de mii !

******************************************************




Postare de Thea Dumitrescu.




Acum in Timisoara ( ora 22 ) :






Apelul este lansat de un simplu cetatean pe FB : 


Se pregateste o manifestatie spontana, de solidaritate cu românii din strainatate, la ora 20:30, la sediul MAE din Bucuresti.



Declarație de presă - Daniel Șerban (manager de campanie)

V-am invitat pentru o scurtă declarație de presă din partea candidatului independent la președinția României, doamna Monica Macovei, pentru că ceea ce se întâmplă în momentul de față în secțiile de votare din București și din străinătate este o bătaie de joc la adresa tuturor românilor.

1. Cu toții am constatat că în București, la toate secțiile de votare, oameni în tranzit și în special tinerii sunt împiedicați să voteze sub pretextul lipsei formularelor pentru votul pe listele suplimentare.
2. În străinătate, oamenii stau la cozi interminabile, în frig și în ploaie, din cauza incompetenței Ministerului Afacerilor Externe de a organiza în mod eficient procesul de votare.
Am făcut solicitări repetate și constante la Biroul Electoral Central, la Autoritatea Electorală Permanentă și la Ministerul Afacerilor Externe. Am primit răspunsuri contradictorii cu privire la modul de exercitare a dreptului de vot al cetățenilor români din țară și străinătate.
De aceea, cerem în mod insistent :
1. Prelungirea programului secțiilor de votare din străinătate după ora 21.00 dacă mai este încă lume la coadă. Trebuie ca toți cetățenii români care vor să-și exercite dreptul de vot să poată face acest lucru.
2. Imediat, secțiilor de votare din București să li trimită formularele necesare votului pe listele suplimentare. Dacă nu sunt în stare, să permită oamenilor din secții să facă copii, pe care apoi aceștia să le depună.
3. În aceste condiții cerem demisia Guvernului Ponta pentru proasta organizare a alegerilor și pentru că îi împiedică pe români să-și exercite dreptul de vot.

Statele Unite acum :







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More