duminică, 16 noiembrie 2014

Prezenta la vot este istorica ...la ora actuala romanii spun JOS COMUNISTII ... Daca acum penalii fraudeaza voturile romanilor in Romania v-a fi revolutie . Romanii au iesit la vot asa masiv pentru NU pOnta !

Prezenta la vot este istorica ...la ora actuala romanii spun JOS COMUNISTII ... Daca acum penalii fraudeaza  voturile romanilor in Romania v-a fi revolutie . Romanii au iesit la vot asa masiv pentru NU pOnta ! 

Prezenta la vot la ora 19
Prezenta la vot la ora 19
Foto: Hotnews
 Prezenta finala la alegerile prezidentiale din 2014, turul I, a fost de 53.1% din totalul cetatenilor inscrisi pe listele electorale din tara, iar in topul judetelor la prezenta s-au numarat cele din sudul tarii precum Olt, Teleorman, Ilfov, dar si Sibiul . La nivel urban s-a inregistrat o prezenta de 51,64%, iar la nivel rural s-a consemnat o prezenta de 53,21%. In 2009, in cel de-al doilea tur de scrutin la prezidentiale prezenta a fost de 56,99% pe tara.
  • UPDATE 19:50 Vezi pe HARTA prezenta la vot in fiecare judet din tara la ora 19:00
  • Click pe fiecare judet pentru mai multe informatii. Click pe butonul legenda pentru a vedea intervalele care definesc culorile de pe harta.


1 comentarii:

Acum dețin o afacere proprie cu ajutorul Elegantloanfirm cu un împrumut de 900.000,00 USD. la 2% tarife, la început, am învățat, a fost o glumă până când cererea mea de împrumut a fost procesată în cinci zile lucrătoare și fondurile solicitate mi-au fost transferate. acum sunt un mândru proprietar al unei afaceri mari, cu 15 personal care lucrează sub mine. Toate mulțumesc ofițerului de credite Russ Harry, el este un Dumnezeu trimis, îi puteți contacta pentru a vă îmbunătăți afacerea pe .. email-- Elegantloanfirm@hotmail.com.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More