sâmbătă, 29 noiembrie 2014

PARTIDUL DE CĂCAT & Tiberiu Vanca


PARTIDUL DE CĂCAT

Îmi cer iertare „Bunule, al meu vizitator”, pentru cuvântul greu aşezat în fruntea acestei luări de poziţie, „Partidul de Căcat” v/s PSD”. Să mă fac înţeles, este partidul ce avându-l, cândva, în frunte pe Ion Iliescu a semnat în istorie paginile numite mineriade, pagina, „proprietatea este un moft”, pagina anti justiţie comisă la Satu-Mare când cu mânie proletară homunculul bolşevizat producea cuvinte de dojană biciuitoare împotriva instanţelor care comiteau virtutea de „restituirea a proprietăţilor confiscate de comunişti”, partidul homunculului pre numit „Cârlanul” sau „Parşivul” ce voia control politic asupra DNA-ului, a celui ce alături de Dan Voiculescu a semnat oroarea numită „Lovitura de Stat 2012”, şi actele de ilegalitate şi nepatriotism ar putea continua.
Ei bine Partidul de Căcat, numit PSD, a socotit de bine să arunce în lupta pentru prezidenţialele 2014 produsul său, puturos, numit Victor Viorel Ponta, şi au comis gestul, „întru glorie”, : de preluarea corpului candidatului pe braţele unor bărbaţi vânjoşi şi azvârlirea întru în înalturi. Numai că azvârlindu-l pe Victor Viorel Ponta întru ocuparea demnităţii de la Cotroceni, homunculul V.V.P. s-a înălţat atât cât permis forţa de putere a bărbaţilor angajaţi întru aruncare (n.n. înălţare), iar produsul uman propus promovării, odată ajuns la punctul mort s-a reîntors, căzând pe braţe celor care l-au propulsat sub forma unei mase de căcat.
A fost să fie ziua de 2 noiembrie 2014, numită şi turul întâi al prezidenţialelor, zi în care masa de electori, orbiţi de lăturile propagandistice aruncate în eter de maşina propagandistică a PSD-ului, l-au creditat pe Cârlan la cu zece procente în faţa contracandidatului de pe locul doi. Numai că o ţară întreagă avea să descopere mârşava defecţiune a maşinăriei de furat voturi PSD-iste, prin împiedecarea românilor de peste hotare să-şi exercite vocaţia electorală numită vot. În faţa acestui act de sabotaj împotriva a milioane de români cu drept de vot, s-a creat un val de mânie, sancţionatoare, atât în interior cât şi în exterior, iar urmarea imediată n-a întârziat să se arate. La 16 noiembrie 2014, în turul al doilea prezidenţial, românii au aruncat la lada cu gunoi candidatul PSD-ist, sancţionându-l cu zece procente mai puţin decât pe contracandidatul său Klaus Werner Iohanis.
După ce Victor Viorel Ponta a fost deferit opiniei publice, cu ceva vreme înainte, cu găinăria numită plagiat şi istoria neruşinată în care aparatului din subordinea sa prim-ministerială i s-a impus să-l acopere, a fost să vină mârşăvia, numită sabotaj electoral, pusă în pagină în mod absolut deliberat prin mâna murdară a ministeriatului Titus Corlăţean. Actul de grosolănie politică a avizat de data aceasta întreaga masă electorală, iar la vârful Partidului de c…, urma să se producă şi gesturile de onoare presupuse şi practicate în democraţiile consolidate, respectiv, demisia învinsului din fruntea partidului, iar pentru că se afla şi în exerciţiu prim-ministerial şi depunerea mandatatului propriu şi a guvernului pe care-l conducea. Numai că România neavându-le pe astea cu democraţia consolidată cât doar maniere „dâmboviţene” ce ne-au dus buhul în întreaga lume, scuipaţii de electorat s-au făcut că nu simt şi au declarat public că-şi continuă, ruşinosul, de acum, mandat. Dar chiar şi pe Dâmboviţa trebuia făcut ceva. Şi „căcăreala politică” s-a produs în 27 noiembrie 2014, iar cursul acesteia este demn de a fi notată într-o posibilă enciclopedie care să prezinte idioţenia la vârfuri absolute.
În pofida faptului că ministrul comitent al sabotajului din 2 noiembrie 2014, a fost „demis”, pro forma, în adunătura lătraşilor PSD-işti numită CExN, din 27 XI 2014, prin gura autorului furturilor de la referendumul 2012, îl numim pe Liviu Dragnea, i s-au ridicat osanale Ministrului de Externe, Titus Corlăţean pentru modul impecabil în care a sabotat alegerile din turul I-iu. Şi astfel ne-am trezit într-o veritabilă Românie a tâmpiţilor. Iar pentru că la numitul CExN trebuiau luate şi ceva măsuri reparatorii în legătură cu marele eşec al prezidenţialelor 2014, s-a socotit că în ciuda faptului că şi înlocuitorului ministrului de externe demis după turul I-iu i s-a pretins să practice acelaşi act de sabotaj, dar în termeni mai accentuaţi şi în turul al doilea, despre acest fapt nu s-a discutat nimic, dar absolut nimic. Dar pentru că adunătura lătrăilor roşii din 27 noiembrie 2014 trebuia să sancţioneze ceva i-a exclus din Partidul Căcat, pe cei care au scăpat vorbe cum că la prezidenţialele 2014 măsurile organizatorice n-au fost tocmai curate, şi că este necesar un congres cât mai urgent care să i-a măsuri organizatorice, respectiv să se înfigă şi ceva vârfuri de pantofi în „curul dodoloţ” al lui Victor Viorel Ponta, homunculul ce a prăbuşit, cu poftele sale de parvenire, partidul în căcat.
28 noiembrie 2014-
Tiberiu Vanca

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More