duminică, 23 noiembrie 2014

Am stat ; am privit ... am cugetat si vad sfidare

Da am stat si am privit psd-stii au pierdut alegerile ( asta in saptamana de dupa pierderea alegerilor ) ... Si de ce pentru ca au dus o campanie murdara  ( pe niste televiziuni care dupa ultima hotarae judecatoreasca nu mai trebuiau sa functioneze ... dar de puterea e in mana lor si minisresa de finante indeplineste doar ordinele mafiotilor ) .Intr-o sfidare fara margini pOnta pleaca in Dubai impreuna cu Ghita ; iLiescu face confrinte de condamnare a comunismului ( impreuna cu cOnstantinescu si cu printisorii .....) .; toate partidele isi aroga victoria lui Iohannis ; Dragnea iasa si ne spune sfidator ca nu pleaca de la guvernare pentru ca cica noi cei din strada am spus ca puterea nu trebuie sa cada in mana unui singur partid .

 Desigur a castigat Iohanis dar se pare ca ele partidele de dreapta  uitat de ce a castigat . Ei  va spun acum . Domnule Iohanis ati castigat aceste alegeri pe votul antipOnta  ( marea nulitate a istoriei Romaniei ) . De asemenea ati castigat pentru ca romanilor care lucreaza in starinatate li s-a ingradit un drept ...dreptul la vot . Dar domnule Iohannis ati castigat si pe mesajul doamnei Monica Macovei care a tinut o campanie pe bani putini dar curati  nu din pusculite de partid date direct din conturile mafiotilor , o campanie in care mesajul ei era statul de drept . Da desigur si domnul presedinte Traian Basescu a iesit si indemnat basisrtii sa iasa la vot si sa voteze contra celor mai mari penali din istorie adica a pseudo comunistilor din psd ...si desigur din pnl ( care tot mafioti sunt ) . Deci domnule Iohannis daca vreti sa aveti sprijinul popular trebuie sa va delimitati de toti penalii pnl ...aveti grija de ce consilieri va puneti in " stanga si dreapta dumneavoastra  " ; aveti grija de ce compromisuri faceti ; lasati DNA sa faca curatenie .

Acum catre " domnii " din pnl ... : 

Domnilor nu va asumati o victorie in care nu ati facut mai nimic  ...aveti grija cei iesiti in strada au iesit contra coruptiei , la voi in partid putregaiul este foarte copt si se sparge " pe fata " de 2 ani " dar trebuie spart si ala ce sta in spatele vostru . Aveti grija cu ce oameni veniti in viitorul guvern ...  Scoateti putregaiurile din parlament si senat ... Ei da s-a format un nou partid ( partidul lui tariceanu ) fals asa ceva este contrar legii aceia au fost alesi de catre naivi pe niste liste cu nume concret Cei care intra si iasa din partide conform intereselor si spagilor primite sunt ilegitimi ( aviz si unpr )

Acum catre psd-sti ... :

Cetatenii v-au dat un ordin ... : JOS  pOnta! JOS pd ! Jos cOmunistii ! Acesta a fost un ordin exprimat prin vot democratic si in strada ... Deocamdata se ocupa DNA -u de voi dar daca ne sfidati si nu tineti cont de ordinul nostru s-ar putea ca STRADA sa se ocupe de voi . Tovarase pOnta dati demisia si punete benevol la dispozitia DNA  impreuna cu dRagnea si toti cei car fura de 25 de ani aceasta tara , nu astepta sa venim noi sa te luam . DE asemenea pune inapoi in visterie cea ce ai ; ati furat .

Deocamdata doar atat dar mai vorbim cica maine vine pOnta si gHita din Duubai ( l-a durut in cot de votantii lui ; ...ei na ca va da cu chitanta in cap ia ma luati daca ma votati :http://www.b365.ro/rares-bogdan-victor-ponta-a-cheltuit-peste-2600-de-euro-intr-o-noapte-intr-un-club-din-dubai-foto_219771.html
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More