vineri, 14 noiembrie 2014

Într-o ţară normală la cap Ponta n-ar fi avut nici 3%.


Dă-i dracului de tâmpiţi, îmi zice ieri un prieten. Dacă vor să moară cu Ponta de gât, lasă-i să vadă ce-i aia. Cum au văzut şi cu Iliescu, până le-a ieşit pe nas: 2 mineriade, de n-a mai pus nici un investitor străin piciorul în România, timp de 6 ani. Lasă-i să rămână şomeri, fără fime, fără patroni, să se fure unul pe altul până or crăpa. Care-i problema? zice amicul.

Şi într-adevăr, nu poţi să nu te gândeşti cu plăcere la suferinţele pe care le vor îndura în primul rând votanţii lui Ponta şi ai PSD-ului (pensionarii şi bugetarii).

Nu poţi să nu te gândeşti cu plăcere la explozia preţurilor, la devalorizarea pensiilor şi salariilor, la privirile lungi şi înfometate cu care se vor uita în vitrine, la Auchan sau Cora. Ca banii din portofel abia vor acoperi o pâine nenorocită.

În schimb, programatori ca prietenul meu, o vor duce întotdeauna bine. Nu numai în România, ci oriunde. Aşa că PSD-ul îi loveşte acum, cu scumpirile din această iarnă, în primul rând pe proprii săi susţinători: pe sărăntoci, pe bătrâni, pe imbecili, pe incapabilii abonaţi la ajutoare sociale.

Într-adevăr, e un gând foarte plăcut. Aproape că-ţi vine să aplauzi, când te gândeşti cum o să-şi scurme burţile de foame, cum or să se apropie de vitrine ca fantomele, şi or să se uite cu orele la o bucată de şuncă.

Comunism aţi vrut? Comunism să mâncaţi, până vă iese pe nas! (Mihai Giurgea)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More