luni, 3 noiembrie 2014

Draga d-le Blaga, draga PDL, voi sinteti de vina pentru situatia in care sintem, si pentru ca Ponta si psd o sa castige pentru o luuuunga perioada de timp. ...by Rada Rogojan


O sa incerc sa postez acuma pentru ultima data pentru o perioada lunga (sper !), cu tema politica :

Draga d-le Blaga, draga PDL, voi sinteti de vina pentru situatia in care sintem, si pentru ca Ponta si psd o sa castige pentru o luuuunga perioada de timp. 



Ati nimicit un partid care a dat de 2 ori Presedintele tarii, carea a avut cel mai mare scor la un moment dat, ca sa ce ? Ca sa i-o trageti lui Basescu, doar pentru asta ! Vi s-a rupt la sireturi de tara, de popor, de membri ! V-ati pus la adapost, voi si clica voastra, v-ati tratat pe sub masa posturi si afaceri manoase, si la dracu' cu noi, timpitii pe spinarea carora nu traiti, ci va lafaiti !

V-ati aliat cu cei care urlau pe toate drumurile ca PDL trebuie nimicit. Nu l-au nimicit ei, l-ati aruncat voi la hazna ! Fara sa va pese de oamenii care v-au ridicat, leprelor ! Si nu doar v-ati unit, v-ati lasat haliti ! Si le-ati dat si imn, si sedii ! Traiasca pnl !

Nu mai tineti minte cum urla in 2009 Ludovic Orban, ca "numai betiivii, curvele si analfabetii voteaza cu Basescu si PDL" ! Ati uitat, acum e prietenul vostru bun, si va tzucati pe "obraji" cu el !

Ati eliminat un candidat cu sanse, pe Catalin Predoiu, ca sa puneti in loc ce ? O fi Johannis neamt, dar voi nu vedeti ca omul asta e rece ca un aisberg, cand vorbeste parca sufla crivatul ? Nu ati remarcat ca n-are pic de empatie cu oamenii ? Aveati un om cu discurs, un om cu o cariera politica si profesionala meritorie, si l-ati inlaturat ca sa puneti ce ? Si daca miine e declarat incompatibil, ce mama dracului faceti ? Se retrage, si vom avea confruntarea intre Ponta si Tariceanu ? Asta e chiar mai cinic decat in 2000, Iliescu si Vadim !

Regret, dar toate calculele matematice arata ca nu aveti cum sa castigati !

Sinteti niste distrugatori perdanti.

Dar de ce trebuia sa bagati si tara in nevoia voastra de dezastru ?

Deci, in final, va anunt ca fac provizii consistente de pufuleti, pop-corn si Pepsi-Cola ca sa urmaresc confruntarea televizata dintre Ponta si Neamtz. Confruntare in care Ponta il va face morule, blastrule si glomerule pe Johannis ! Va fi fiziune nucleara ! Pregatiti farasul !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More