miercuri, 26 noiembrie 2014

SA FIE DL K.W.IOHANIS OMUL SALVATOR?

Dupa ziua de 16 noiembrie, ziua bucuriei tuturor romanilor, o bucurie sub imperiul careia unii o propuneau chiar ca "Ziua Nationala a Romaniei" in locul celei de 1 Decembrie, a inceput sa paleasca si sa lase locul multor semne de intrebare.
Acum, fara nicio teama suntem siguri ca dl Iohanis a castigat alegerile prezidentiale caci in duelul cu PSD nu esti niciodata sigur de ceva: astia mint si fura cum respira! Cu acestea fiind zise, ne-am bucurat ca Plagiatoru Pisicut a cazut de prost, ca nu va miorlai ziulica toata printre teii si platanii din curtea Cotrocenilor.
Totusi cine este dl K.W. Iohanis cu adevarat? Ei, stim noi cum arata, cum se imbraca, cum merge pe bicicleta, cum da meditatii,cum vorbeste, dar... cum gandeste dl K.W. Iohanis? A, da, gandeste mai incet ca doar este ardelean si aceasta nu-i rau deloc, dar ce gandeste el, no, acum ca-i presedinte?
Auziram noi cand spunea ca va fi un altfel de presedinte, un om al lucrului bine facut! Bunnnnn...
Totusi... diriguirea Economiei, Finantelor, a Justitiei, Sanatatii, Educatiei, nu sta in mana domniei sale, "bunafacatoare" a lucrului bine facut! Ce va face domnia sa cand Il Plagiatore va incepe sa guverneze din nou cu picioarele biata Romanie? Il va ruga frumos sa le inlocuiasca, pe ele - picioarele, cu creierul? Si daca Pisicutul nu va dori, ce va face dl Prezidente? Va striga si dansul ca Marinelul? Pai atunci, cum ramane cu "Voi fi un altfel de presedinte"?
Cand partidul de la guvernare in frunte cu Primul Ministru vor "fura ziua in amiaza mare" agoniseala amaratei tari, ce va face dl Prezidente? Va tacea ca sa nu semene cu "Chiorul"? Cand baronii PNL, acum si mai multi, isi vor da mana cu cei din PSD la furat, ce va face dl Prezidente? Va tacea ca sa nu fie suspendat? Cand PSD si Primul Mincinos al tarii vor pune umarul la demolarea Justitiei, a ANI si a altor institutii care la "scarpina" averile, dl Prezidente ce va face? Va tacea pentru a nu semana cu "Bautorul de wisky"?
Ei, prieteni, cine-i de fapt dl K.W. Iohanis si cum gandeste el?
Pana acum auzim declaratii frumoase, vedem ca este zambitor, dar cand adevaratele probleme ale tarii vor sari gardul Cotrocenilor, cum va reactiona?
Ceea ce se vede este ca nici consilierii nu nu se prea pricepe a alege avand in vedere numele ce se vehiculeaza! Asta ar mai lipsi sa vedem la Cotroceni pe Madame Pipidi si pe...mahalagiul Mihalache! Piei drace!

 Mult ma tem ca tronul Cotroceniului este ocupat de un om tare "incompatibil" cu aceasta functie. Pare total dezorientat, nesigur si chiar speriat de pasul facut, chiar daca si-a lipit pe fata masca surazatoare. Privind mai atent, se observa usor o masca a tristetii, o masca sub care sta un om speriat!

Poate ma insel eu si mult m-asi bucura, dar daca nu ma insel si impactul dintre domnia sa si actuala guvernare va produce cu adevarat un vacarm asemanator cu cel ce sta sa se inchee?
Un merit mare va avea, cu siguranta, acela ca ne va arata cat de bun sau cat de rau Presedinte a fost Basescu!

Si poate ca NU ESTE PUTIN, poate ca era al naibii de NECESAR!
Sper totusi, din toata fiinta mea, cum sigur si dv sperati, sa ma insel si sa va inselati, si dinsul sa fie OMUL SALVATOR!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More