miercuri, 10 aprilie 2013

REFLECTII PE MARGINEA PROTESTELOR DE LA OLTCHIM SI…”SOLUTIA BULGARĂ”



Mare pacat ca toti cei care au votat USL in decembrie 2012, NU au ascultat de "glasul" ratiunii,"inghitind", pe nemestecate, "galustile" mincinoase  ale lui ponta si antonescu!

Acum au inceput, incet, incet sa-si de-a seama ca acele promisiuni electorale mincinoase/fara nicio acoperire ale USL,au ajuns sa le stea in..."gat" si, MAI ALES, sa le simta in buzunarele si...stomacurile lor si ale copiilor lor...(a se vedea mitingurilede la Oltchim-Arpechim, Mechel, Brad, etc. - "..am avut incredere in ponta dar ne-a dezamagit total...").

 In conditiile in care UDMR, minoritatile nationale si UNPR continua, in mod IRESPONSABIL, sa sustina guvernul ponta si alianta USL din parlament, iar "glasul" actualei opozitii parlamentare de dreapta este extrem de..."anemic", IN SPECIAL datorita...lipsei de unitate din interiorul ei,  poate ca tot mai multi romani, inclusiv cei ce s-au lasat manipulati si au votat USL, dar, IN SPECIAL, cei peste 11 milioane de alegatori care nu s-au prezentat la acel vot, vor incepe sa se gandeasca SI la "solutia" adoptata de…sindicatele si societatea civila  din...Bulgaria, respectiv, demiterea guvernului ponta, dizolvarea parlamentului si...alegeri anticipate.

Sper, totodata ca SI Fundatia "Miscarea Populara"va avea un rol DECISIV in..trezirea la realitate si in "activizarea"unui segment CAT MAI MARE din cei peste 11 milioane de votanti care nu s-au  prezentat la alegerile din decembrie 2012, cautionand un guvern ponta si o majoritate parlamentara USL care, IN PERMANENTA, submineaza statul de drept, economia nationala si standardul de viata al TUTUROR romanilor !

In cazul in care s-ar intampla o asemenea...MINUNE, sper,din tot sufletul, ca opozitia de dreapta din Romania (cu un PDL TOTAL reformat, FARA Vasile Blaga ! - inca nu e tarziu pentru o asemenea reforma!) va fi pregatita, cu candidati credibili si integrii, pentru a castiga eventualele alegeri anticipate...

A BON ENTENDEUR, SALUT ! 

Autot: George Staicu



 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More