marți, 23 aprilie 2013

CEI CARE AU INCEPUT SA-L ATACE PE DL. PRESEDINTE TRAIAN BASESCU, DAU DOVADA DE O MARE...NA-I-VI-TA-TE !CEI CARE AU INCEPUT SA-L ATACE PE DL. PRESEDINTE TRAIAN BASESCU, CONSIDERAND CA ACESTA AR FI TRADAT MISCAREA DE DREAPTA DIN ROMANIA SI CA S-AR FI ALIAT CU USL, DAU DOVADA DE O MARE...NA-I-VI-TA-TE !

Sunt sigur ca cei din
USL isi freaca mainile de bucurie, vazand asemenea atacuri la adresa presedintelui Traian Basescu, TOCMAI din partea celor ce pretind ca sustin miscarea de dreapta din Romania.

NU TREBUIE SA FIM NAIVI si sa FACEM "JOCURILE"
USL-ului !!!

SUNTEM INTR-UN REGIM DE COABITARE !

ASA
CUM AM MAI SCRIS, DE MAI MULTE ORI, EU AM INCREDERE IN INTELIGENTA SI STRATEGIA POLITICA A DLUI PRESEDINTE TRAIAN BASESCU !

Cei care au inceput sa-l atace pe dl. Presedinte Traian Basescu TREBUIE sa inteleaga ca el NU poate rezolva, DE UNUL SINGUR (!!!), toate problemele generate de faptul ca, in decembrie 2012, ARD (din care a facut parte SI
PDL-ul NEREFORMAT al lui Vasile Blaga , un PDL lipsi de credibilitate in ochii electoratului...un PDL care, in opinia mea, a facut mai mult RAU imaginii ARD ! ) nu a fost in stare sa scoata la vot peste 11 MILIOANE de romani, care au cautionat, astfel, guvernarea si majoritataea parlamentara ZDROBITOARE a usl !

Pe de alta parte, asa cum am mai afirmat in multe din precedentele mele postari, opinia mea este ca presedintele Basescu actioneaza inteligent, adancind falia dintre ponta si antonescu, respectiv,
PSD si PNL .

TREBUIE (si am mai scris despre acest lucru !!!) sa INVATAM sa "citim si..printre/dincolo de randurile" din declaratiile dlui Presedinte Traian Basescu. NU TOATE declaratiile sale trebuie luate asa...la prima vedere...

TREBUIE SA AVEM RABDARE si,
MAI ALES, INCREDERE IN DL. PRESEDINTE TRAIAN BASESCU !!!

Domnia sa este PRIMUL dintre TOTI romanii care are ca PRIMA PRIORITATE interesele acestei tari si ale TUTUROR romanilor din
tara si din diaspora !


Din ACESTE motive TREBUIE sa-i ajutam, pe unii dintre romani, de altfel de buna-credinta, sa INVETE sa "citeasca" DINCOLO de randurile din declaratiile dlui. Presedinte Basescu... Unii CHIAR au nevoie de acest ajutor, mai ales ca, "altii" (!!) care, cu putin timp in urma, se pretindeau sustinatorii dlui. presedinte si ai miscarii de dreapta, au inceput sa-l atace, in mod cu totul si cu totul, NEJUSTIFICAT, uitand ca NU el este de vina ca ACUM trebuie sa se"lupte", de unul SINGUR. cu o majoritate parlamentara usl ZDROBITOARE !
Ce ar fi vrut acesti "altii" !? Ca dl. Presedinte sa aibe un conflict permanent cu ponta, chiar cu riscul unei noi suspendari si, MAI ALES, al  destabilizari TOTALE a acestei tari din punct de vedere macro-economic !? 

Dupa plecarea dlui Emil Boc de la presedintia partidului,  PDL a avut la dispozitie ATATEA luni (!!!) pentru a se reforma si a-si re-castiga CREDIBILITATEA in randul electoratului ! Dar...sub conducerea lui Vasile Blaga NU s-a intamplat acest lucru ! Si, SUNT CONVINS, ca aceasta LIPSA DE REFORMA din interiorul PDL (re-confirmata SI la recenta Conventie !!!) a ACCENTUAT scaderea credibilitatii acestui partid in randul electoratului, afectand negativ SI imaginea celorlalte partide din ARD, fapt ce a condus la rezultatul dezastruos al acestei aliante la alegerile din decembrie2012 si la MONSTRUOASA majoritate parlamentara usl  !  Din aceasta perspectiva, in opinia mea, acest PDL NE-RE-FOR-MAT si LIPSIT DE CRE-DI-BI-LI-TAT-TE poarta PRINCIPALA VINA pentru faptul ca peste 11 milioane de romani NU s-au prezentat la alegerile parlamentare din decembrie 2012 !!!!

Acum, dl. presedinte se lupta, aproape SINGUR cu usl (noroc ca mai exista Curtea Constitutionala a Romaniei si, partial Consiliul Superior al Magistraturii), dar facand apel la "armele" inteligentei si intelepciunii politice ! ASTA trebuie sa inteleaga acesti .."altii"care, ACUM, il ataca, repet , in mod NEJUSTIFICAT, pe dl. Presedinte Traian Basescu! Iar "semnalul" atacurilor la adresa dlui presedinte Traian Basescu, l-a dat, in mod U-LU-I-TOR, CHIAR dna. Adriana Saftoiu, purtatorul de cuvant al PDL !!! 

Din acest motiv ii consider pe acesti.."altii" ca dau dovada de o totala lipsa de intelegere a inteligentei si subtilitatilor politice ale dlui Presedinte Traian Basescu si, MAI ALES, de...NA-I-VI-TA-TE, ca sa nu mai spun ca prin aceste atacuri josnice...FAC, probabil FARA sa-si dea seama,  JOCUL usl-ului  !!! 

Pana una-alta, "efectul" acestei asa-zise "apropieri" dintre dl. Presedinte Basescu si victor ponta, este...ADANCIREA FALIEI / RUPTURII  DIN INTERIORUL USL (a se vedea atacurile lui crin antonescu la adresa lui ponta si...vice-versa ) !!!
CONCLUZIE: politica este o…adevarata ”ARTA” , ale carei “metafore“ si “mistere” nu le poate intelege ORICINE !!! 

A BON ENTENDEUR, SALUT !"

P.S. Dupa cum se vede in poza atasata acestui articol, dl. Presedinte Traian Basescu face semn spre...DREAPTA ! Si asta pentru ca, INTOTDEAUNA, dl. presedinte Traian Basescu va sustine o miscare de DREAPTA, A-U-TEN-TI-CA si, MAI ALES, CRE-DI-BI-LA !!! 0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More