duminică, 7 aprilie 2013

Scandal în Mişcarea Populară: Elenina Nicuţ fondator!

~Elenina Nicuţ,
o belerează scandalagioaică~

Prima concluzie, după întâia ieşire a lui Traian Băsescu la o cafea cu fondatorii Mişcării Populare, este, din punctul nostru de vedere, cam aşa:

Nişte oameni care nu prea stau pe Internet pentru că sunt ocupați cu politica au făcut o fundaţie puternic mediatizată, cu substrat politic evident, în care s-au inserat oameni celebri pe Internet pentru caracterul lor îndoielnic.

Problema e că ar fi trebuit să aibă flerul să-și ia cu ei pe cineva care stă pe Internet și știe ce se întâmplă pe acolo, iar asta nu de ieri, de azi.

Îl văd acum pe Traian Băsescu, într-o declaraţie de presă înregistrată pe o beta. Clar: înconjurat de presă din toate părţile şi... personaju' din stânga lui cin' să fie! Măi, tată, măi!

Nu ajunge că pe centru-dreapta sunt 7.000 de facţiuni, parcă s-a spart colierul şi s-au împrăştiat mărgelele pe jos. A mai trebuit să vină acolo şi domnişoara scandal! O să-i ţină de urât Elenei Udrea câtu-i ziulica de lungă şi din când în când se vor şi părui de drag. Despre cine este vorba? Îi vom lăsa să vorbească în mare parte pe alţii... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More