miercuri, 10 aprilie 2013

RUSINE PARLAMENTARILOR UDMR, AI MINORITATILOR NATIONALE SI AI UNPR !!!

RUSINE PARLAMENTARILOR UDMR !
RUSINE PARLAMENTARILOR MINORITATILOR NATIONALE !
RUSINE PARLAMENTARILOR UNPR SI, MAI ALES, TRADATORULUI GABRIEL OPREA!

RUSINE TUTUROR ACESTOR PARLAMENTARI I-RES-PON-SA-BILI, care continua sa sustina malefica alianta usl si incompetenta guvernului ponta !

RUSINE TUTUROR ACESTOR PARLAMENTARI, LIPSITI DE CONSTIINTA, care "contribuie", decisiv, la "implementarea" politicii anti-nationale promovate de usl si, implicit, la subminarea statului de drept, a economiei nationale si a standardului de viata a tuturor romanilor !

Oare ce le raspundeti romanilor, atunci cand va opresc pe strada si va reproseaza promisiunile mincinoase ale usl, cresterile de preturi la alimente, energie, gaze, intretinere, cresterea impozitelor si taxelor, precum si introducerea de noi taxe si impozite !? Oare nu va "crapa" obrazul de RUSINE !? sau...le raspundeti cu alte...minciuni !?

Ar trebuie sa aveti, in FIECARE CLIPA, mustrari de constiinta (in cazul in care MAI AVETI asa ceva !) si ca fiecare fibra a fiintei voastre sa se...CU-TRE-MU-RE in fata minciunilor usl, a dezastrului in care a adus aceasta tara si a disperarii ce i-a cuprins pe TOTI romanii !

TREZITI-VA, PANA NU ESTE PREA TARZIU ! IN JOC SUNT DESTINELE ROMANIEI SI ALE GENERATIILOR VIITOARE !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More