miercuri, 24 iulie 2013

Război civil instituţional

Aşa cum era de aşteptat, acţiunea politică a lui Traian Băsescu, de amânare a numirii lui Ovidiu Silaghi la Transporturi până pe 23 august, pentru a-i da prilejul lui Victor Ponta să-şi încununeze laudele aduse lui Relu Fenechiu cu finalizarea privatizării CFR Marfă, a dus la transmiterea publică azi a unei declaraţii de război a USL la adresa preşedintelui.

Practic, acum Victor Ponta se reradicalizează iar, după radicalizarea din vara trecută. Anul trecut, Ponta a fost impulsionat de deyvăluirile privind dublul său plagiat. Acum e vorba despre acțiunea sa guvernamentală dominată de incompetență și corupție.

Dar Ponta nu vrea o nouă suspendare a preşedintelui:

"Categoric nu. Preşedintele Băsescu, văzând că nu îl mai bagă nimeni în seamă, va încerca să ne provoace, dar nu trebuie să cădem în capcană. Ceasul merge şi, la anul, vom avea un alt preşedinte"

Depinde şi care. USL joacă totul pe o singură carte, unificată cumva. Totul sau nimic. Și referendumul pentru noua lor constituție, și alegerea președintelui... și mai ce? Până acum, adversarul său politic Băsescu a câştigat cumva de câte ori a jucat totul pe o singură carte... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More