duminică, 7 iulie 2013

Scrisoare deschisa către preaiubitul ,, Bobor roman "

Drag şi stimat Bobor roman !

       Vă scriu această scrisoare ca un simplu cetăţean care trăieşte în România (ştiu veţi sări.. Ce vrea ungurul ăsta de la noi!... Doar citiţi şi vă veţi dumirii!)
       În primul rând vă reamintesc că în 1947 aţi stat mare parte din voi şi aţi privit în tăcere cum comunismul se instaurează în România (da şi atunci au existat voci răzleţe care vă anunţau de pericolul instaurării comunismului... doar că au rămas răzleţe... şi din păcate au ajuns în lagăre de reeducare şi exterminare mare majoritate dintre ei). Da aţi privit poate cu teamă ororile comunismului, dar şi ale ruşilor care preluau putere la noi... imediat după război, aţi privit cum va fură din ograda animalele şi hrana, v-aţi uitat cum vă violează femeile şi fetele... probabil va era frică... Dar mai apoi aţi privit tot cu frică cum zi de zi se instaurează DICTATURA COMUNISTĂ.. să instaurat cu un număr minor de activişti în 1947.. da nu erau 10 000 şi eraţi milioane care priveaţi. Da v-aţi uitat cum Comunişti deturnează alegerile... milioane... Aşa că ani au trecut şi între 1947 şi 1989... au fost 42 de ani de dictatura şi opresiune comunistă, da timp de 42 de ani aţi stat înhămaţi la poruncile tovarăşilor. Desigur în 42 de ani di cei 10 000 din 1947 au trecut de partea lor a comuniştilor câteva milioane. Sunt nedumerit şi vă întreb: Nu v-a ajuns 42 de ani?
       Da în 1989 în sfârşit (dar la o mică diversiune si atunci...) aţi rupt tăcerea dar din păcate în mai marele entuziasm de atunci aţi fost păcăliţi şi aţi ales tot comuniştii. Bine hai că nu este chiar aşa grav... spunem că era lipsa fde informaţie... să dăm vina pe asta. Dar oare mai apoi când v-aţi dumirit iată că l-aţi ales pentru ani lungi pe Iliescu... în loc de Raţiu... Ei da mai apoi pe Năstase. Aţi văzut că va fura ani de-a rândul, aţi văzut că nivelul vostru de trăi nu creşte,... dar voi aţi insistat acum în 2012 i-aţi reales. Ei da şi nu oricum aţi fost martorii şi nu numai atât, aţi participat şi voi în proporţie de câteva milioane la o LOVITURĂ DE STAT... exact ca în 1947... Ei continuă LOVITURA DE STĂ şi acum în 2013... iar voi Drag şi stimat Boor roman... priviţi unii în tăcere,... dar alţii şi cu susţinere oarbă cum vă duc de nas şi vă restrâng zi de zi drepturile.
      Între timp iată iar a trecut un an şi marea majoritate dintre voi tot săraci aţi rămas... ba chiar nivelul vostru de trăi a scăzut (a lor a crescut... mai mult şi puterea lor a crescut. vă mint pe fată dar voi tot îi susţineţi, staţi şi vă uitaţi la televiziunea unui fost securist... şi culmea el este cel mai bogat om sin România... şi îi credeţi minciunile. Vedeţi că nu mai este din ce dar v-aţi uita la cealaltă televiziune care vă promitea îmbogăţire rapidă de parcă nu aţi trecut deja prin acţiunea de spălare a banilor CARITAS... şi mai grav este că tinerii absolvenţi îşi iau modele din personaje că Becali, Zavoreanu sau Daniela Crudu... oare de ce?

În încheiere drag şi stimat Bobor roman vă întreb: Când vă treziţi la realitate... când veţi cere cea ce vi se cuvine de drept: O viaţă decentă, fără minciună, bazată pe pricepere şi competenţă...?

Vă salut şi mă iertaţi sunt doar gânduri... poate veţi înţelege!

PS . : Era sa uit : Oare nu ați văzut ca ori de câte ori PSD & PNL au ajuns la putere s-au făcut cele mai oneroase contracte ( contracte care au  dat Romania în urma zeci de ani ) ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More