vineri, 5 iulie 2013

Mita... eu dau mită... oare nu sunt vinovat ?

Ei da încet se uita de Varanul, se uita de Dragnea, Fanachiu are realizări aşa că trebuie iertat, Iliescu şi crimele de la revoluţie şi mineriade îngropate... păi de mai ieri Victoras ştiţi premierul plagiator spune dezinvolt aşa pe faţă:

"transmiteţi-i că îi trimit eu DNA-ul pe cap dacă mai vinde lucruri din societate până... (...) Nu ştiu dacă e adevărat sau nu, vă rog să verificaţi şi să mă informaţi, că îi trimit eu DNA-ul dacă i s-a urât cu binele"

Da de acum ei aleşii nu o să mai răspundă, răspund doar în fata parlamentului... şi dacă... dacă Victoras trimite DNA -ul la ei

Se arestează profesori?... Da lumea este în verva?... OK!... cel care încalcă legea trebuie să plătească.
Dar mai exista o întrebare PĂRINŢII care dau acea mita?... oare ei dau acea mită cu pistolul la tâmplă? Da ei spun păi e, puiul meu ", e viitorul lui, fac orice pentru viitorul lui. Da săracul elev trebuie consultat psihologic... pentru ce... pentru că el nu a învăţat şi a aşteptat ca tata şi mama sa de spaga ca să treacă examenul şi... upss nu a reuşit să treacă... Păi mai copii puneţi mâna pe carte şi învăţaţi... aşa este mai simplu nu trebuie să fiţi consultaţi psihologic. Nu reuşiţi asta e... Înseamnă că nu aţi învăţat destul! Vreţi să mergeţi mai departe da toţi vreţi să fiţi ingineri şi directori... Ei na mai trebuie să mergeţi să munciţi şi dacă vă place... veţi învăţa şi veţi face şi facultăţi...

Super domnule ministru al învăţământului, super Victoras aţi aranjat bine această sesiune de examene... iată se fac audieri şi procese... subiectele sunt pe puncte aşa cu răspunsuri... a, b c, ei da şi 10 puncte din oficiu la anul o să promoveze toţi... fabricile de diplome vor putea face la foc automat... ingineri, doctori, filozofi... şamd, da de la anul promovarea v-a fii suta la suta...
Super domnule ministru de interne... iată ca încalci legea ducând elevi minori doară aşa fara a fii prezent un avocat. Victoras a fost la ordinul tau?... Iar faci circ..., ei da după acea spui..., ca pe vremea lui Morar " (Victoras pe vremea lui Morar inculpaţii... cei duşi eraţi voi!... NU DETURNA FONDUL PROBLEMEI!)

Circ pe pâine... ei da normal trebuie circ populaţiei trebuie servită porţia zilnică de circ aşa Victoras asta pe lângă declaraţiile tale zilnice... Apropo asta cât v-a tine?... Ce este ce trebuie să uităm?... Ce se mai muşamalizează între timp? ... Oare să fie vorba de o nouă ordonanţa de urgenţă în pregătire !




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More