luni, 8 iulie 2013

Mircea Badea: Băsescu a luat o notă ce începe cu "m" şi se termină cu "ie"

CNA a somat public Antena 3 din cauza emisiunii "În Gura Presei", realizată de Mircea Badea. CNA este obligat, pentru a îşi justifica logic decizia e a sancţiona Antenele, să trimită presei citate, greu de imaginat acum câţiva ani, cu mizeriile spuse pe post de "teleastul" Mircea Badea.

Într-o emisiune, Mircea Badea s-a referit la referendumul prin care s-a încercat suspendarea preşedintelui Traian Băsescu astfel:

"A zis în felul următor domnul Băsescu, că în legătură cu referendumul de acum 10 luni, cu 7,4 milioane, a luat notă (...) Deci, tu iei 7,4 milioane de voturi să te demită, pentru demitere şi tu iei notă? Nu, tu nu ai luat notă acum 10 luni, ai luat tot din 4 litere, dar nu notă. Începe cu «m» şi se termină cu «ie» (...)"

Potrivit unei alte reclamaţii, Mircea Badea a spus
despre cei care doresc Parlament unicameral:

"Parlamentul unicameral este o dovadă de primitivism şi de cretinism, ca să nu mai vorbim că este despre băsism. Pentru că Băsescu a venit cu iniţiativa. Prieteni, eu zic că nu trece Referendumul lui Băsescu nici cu 30% prezenţă.

Oricât de mulţi bizari din ţara asta şi sunt mulţi bizari au senzaţia că de aia n-au ei bani, că e parlamentarii mulţi! Şi ei fură, parlamentarii şi de aia n-are lumea bani! Oricât de mulţi ar crede în refrenul ăsta stupid, cretin, populist şi idiot, eu cred că nu trece Referendumul lui Băsescu nici cu 30% prezenţă"

Avantajul, dacă asculți emisiunile lui Mircea Badea... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More