joi, 4 iulie 2013

Cine rescrie istoria României?

Ce a reprezentat perioada 2005 - 2012, aşa-zisul "Regim Băsescu", în viziunea USL:
Un om a decis totul în stat, libertatea şi democraţia s-au evaporat, ţara a intrat în criză şi noroc că am venit noi la putere în 2012, că altfel intram în faliment. Crin Antonescu, anul trecut, în timpul loviturii de stat: "Preşedintele Traian Băsescu a suspendat de fapt Constituţia şi statul de drept".

Ce a fost în realitate?
Am scris hectare pe acest subiect. România iese schimbată în bine din Epoca Băsescu. Acum, aceşti oameni încearcă să rescrie istoria, să îi facă pe români să uite ce s-a întâmplat cu adevărat, printr-o propagandă agresivă, care se manifestă prin fiecare reprezentant USL invitat într-un studio de televiziune, ce afirmă o puzderie de minciuni din familia celor pe care le-am prezentat mai sus, terminând cu sloganele oficiale ale acestei grupări politice ultraconservatoare, USL, care pune frână acum în calea dezvoltării României.

Ce a fost în vara anului 2012:
Mihai Gerea, şeful deputaţilor PNL, ieri: "A trecut un an de la renaşterea României".

Ce a fost în realitate începând din 3 sau 4 iulie 2012:
Începând de la debutul lunii iulie, în România a avut loc o lovitură de stat... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More