miercuri, 30 ianuarie 2013

ASTAZI A FOST DAT PUBLICITATII RAPORTUL MCV PE ROMANIA AL COMISIEI EUROPENE. CONCLUZIE PRELIMINARA: O NOUA si MARE "BILA NEAGRA" PENTRU USL !!!

1. Rezumatul Raportului MCV pe Justitie prezentat de Mark Gray, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, a fost PLIN de CRITICI si INGRIJORARI MAJORE ale acestei institutii la adresa "autoritatilor romane" (i.e. Guvernul Ponta si majoritatea parlamentara USL) vis-a-vis de abuzurile(hartuiri; intimidari) acestora la adresa statului de drept si a institutiilor sale fundamentale: CURTEA CONSTITUTIONALA, ANI, DNA, PARCHET GENERAL, CSM (lipsa de transparenta a procesului de selectie a candidatilor pt functiile de procuror sef la Parchetul General si la DNA), incompatibilitatea unora dintre parlamentari, etc. !!!

2. Comisia Europeana va CONTINUA monitorizarea Romaniei si, totodata, solicita "autoritatilor romane" indeplinirea REALA a tuturor cerintelor sale care INCA nu au fost indeplinite sau au fost indeplinite partial !!!

3. urmatorul raport MCV pe Romania al Comisiei Europene va fi dat publicitatii la SFARSITUL anului 2013 .
 Asadar, asa cum ne asteptam, un raport EXTREM DE NEGATIV si...INCA O MARE "BILA NEAGRA" PENTRU VICTOR PONTA, CRIN ANTONESCU SI USL.

Mai mult ca sigur ca Victor Ponta si Crin Antonescu vor declara, DIN NOU, ca cei dela Comisia Europeana au fost si sunt dezinformati de..."tradatorii" din tara. ( a se vedea si nota mea "Conform afirmatiilor lui Crin Antonescu sunt, SI EU, un..."TRADATOR" !" (http://vocearomanieiliberethenextgeneration.blogspot.ro/2013/01/conform-afirmatiilor-lui-crin-antonescu.html) .

Ramane de vazut CE "explicatii" (a se citi MINCIUNI, DEZINFORMARI, etc) ii va da Victor Ponta lui Juan Manuel Barroso , saptamana viitoare, cand cei doi vor avea o intalnirea oficiala la Bruxelles.

A BON ENTENDEUR, SALUT ! / CINE ARE URECHI DE AUZIT, SA AUDA !

DESTEAPTA-TE, ROMANE !!!

DESTEAPTAT-TE, ROMANIA !!!

Autor: George Staicu

CITITI SI DATI MAI DEPARTE !!!

1 comentarii:

am sa spun doar atat, si asta pentru ca mi se cere sa fiu decenta: pana la raportul MCV era soare afara si se anunta o zi buna.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More