vineri, 11 ianuarie 2013

Era Ticalosilor


Fata de ceea ce a fost pana acum, Era Ticalosilor de-abia e in stadiul de intiere. Nu stiu cum a inceput totul. Posibil cu prostirea oamenilor cu emisiuni de divertisment de proasta calitate sau lipsa unei educatii formative si aparitia in loc a educatiei destructive a copilului. Nu a inceput acum.

Era Ticalosilor a fost realitatea imediata si in Antichitate, si in Evul Mediu, asa cum este si acum. A fost o permanenta a istoriei, dar s-a manifestat in enclave, nu plenar, global. Cand ticalosii se manifesta global si au succes, este un semn de decadenta. Azi, ticalosii au succes pe scara larga.

Acum, avand in vedere globalizarea galopanta, se manifesta global. Ticalosii sunt
mai constienti de ei si de forta lor decat oricand. Ei nu mai actioneaza spontan, ci coordonat. Gastile toxice pe care le formeaza nu mai sunt intamplari izolate sau fenomene locale.

Ticalosii sunt acum un fenomen social major, care gripeaza mecanismele sociale. O fac coordonat, rapid, eficient, fara scrupule si sunt interesati de un singur lucru, simplu si clar: detinerea puterii, peste tot, la toate nivelele societalului. Poate ca, daca ar arata ca mostrii din jocurile pe calculator, lumea ar sti sa se fereasca de ticalosi Dar nu, ei arata ca oamenii normali si, din acest motiv, sunt o toxina sociala letala.

Un ticalos este capabil sa fie cel mai bun prieten al tau o viata intreaga... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More