marți, 22 ianuarie 2013

Cum ascultam radio....

Aici e Radio  ,, Vocea Romaniei libere TNG "

Ei da puţin mai jos vă arătăm cum am pornit acum este cu mult mai simplu, o puteţi face prin 2 metode:1. Prin simplă apăsare pe butonul play (simbolul >) a playerului aflat în coloană din dreapta a paginii imediat sub butoanele de distribuire a paginii (apropo folosiţi-le din când în când aşa ne ajutaţi).


2. Si tot aşa de simplu către o pagină de rezervă a blogului denumită REZISTENŢĂ (ei da dacă nu ne unim cât mai repede noi cetăţenii care ne considerăm liberi vom intra în ilegalitate, deocamdată ne atacă doar cu hackeri, dezinformare, şi încercare de dezbinare) Aici radioul porneşte automat doar că vă scoate din pagina blogului dar puteţi să o lăsaţi deschisă şi să vă mai deschideţi o pagină cu blogul unde în timp ce ascultaţi radio puteţi citii articolele noastre.
Vă dorim audiţie plăcută şi cât mai multe învăţăminte din cea ce scriem (sperăm că vă vor fi utile ) .


CU STIMĂ ŞI RESPECT MEMBRII ECHIPEI !
3 comentarii:

Veti gasi aceasta postare la butonul Tehnice , subbutomul Cum facem , asteptam aici propuneri de la dumneavoastra

hei,bun gasit!!a fost o surpriza,si complimenti pentru ceea ce faci!!!

Multumesc Maria am preluat si mesajul de pe Speak pipe ma bucur ca esti linga noi !

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More