miercuri, 16 ianuarie 2013

DOCUMENT Lista chiriaşilor RAAPPS

Joiţa Tănase, fost procuror general
pe vremea Rodicăi Stănoiu,
stă  şi acum în locuinţă de protocol
de la RAAPPS

Aveţi mai jos linkuri din care se pot descărca cele trei liste - pentru că Guvernul a dat publicităţii trei liste, nu una singură. Şi aici începe distracţia.

O primă listă este cea a "persoanelor fizice care deţin locuinţe de protocol cu decontarea cheltuielilor de către instituție":


Lista aceasta este suspect de scurtă (credem că ea este mult mai consistentă şi pe ea sunt mult mai multe persoane aflate în această situţie) şi pe ea găsim numai două persoane:

Augustin Zegrean, preşedintele Curţii Constituţionale:
Daniel Funeriu, consilier prezidenţial.

Ambii sunt "băsişti",
iar telespectatorii din grupul-ţintă căruia i se adresează acest document mic, format din două persoane care au dreptul legal la locuinţe de protocol, vor spune:

"Ia uite, bă, mama lor de burtoşi criminali băsişti cum stau în locuinţe de protocol!"

Intenţia politică a Cabinetului Ponta, de a face propagandă anti-Băsescu în acest fel, este evidentă.

Desigur, Daniel Funeriu, care deţine 50.000 metri pătraţi (mp) în localitatea Murani din judeţul Timiş, o clădire de 219 mp în Arad, două autoturisme Jaguar, unul de 10.000 şi altul de 7.000 de euro şi un Audi de 2.500 de euro, bijuterii de 10.000 de euro, precum şi şapte conturi bancare în euro, dolari şi yeni japonezi la mai multe bănci din România şi din străinătate, putea să trăiască bine-mersi în Bucureşti şi fără să stea în casă de protocol de la RAAPPS.

Ok, este legal, dar nu este moral. Augustin Zegrean e mult mai puţin prestant financiar... citeşte tot aici

1 comentarii:

Fumigenă pentru prostime. Pensiile, în Bucureşti, sector 3 se dau în 2 tranşe luna asta. Salariile nu numai la CFR mai întârzie câteceva. Dar nu trebuie să se vadă asta, că guvernul deja gâfîie şi nu ştie pe unde să mai scoată cămaşa. Pe de o parte umflă lista celor ce ar avea dreptul la locuinţă de protocol, pe de altă parte îi arată cu degetul pe băsiştii şi indezirabilii lor din casele RAPPS. Nicolăescu se face de kko, Fenechiu, idem, adică ştiai decuseară că va fi grevă şi te duci la culcare liniştit.
Bleah. Mi-e greaţă de atâta fum.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More