luni, 28 ianuarie 2013

Pericolul national ... Guvernul Romaniei !

Iata ca guvernul Romaniei a devenit pericol la adresa Romaniei ! 



      Masurile luate de actualul guvern duc Romania la colaps total , politica economica  guvernului este constituita din noi impozite , impozite care nu fac altceva decit sa sperie si putinii investitori care mai sint la noi in tara .  Dupa cum v-am spus intr-un articol  precedent acest guvern a facut BUGETUL in secret  si nu sa rasuflat nimic dinel iata ca acum se afla ca ei nu reduc numarul impozitelor ci mai adauga la cele existente inca 10 impozite . Pai da ei vind un pachet de actiuni la Transgaz dar inainte il devalorizeaza va amintiti nu si dupa revolutie primadata au distrus fabricile mai apoi le-au vindut pe bani de nimic si cine au fost cumparatorii pai tot ei , EI AU DEVALORIZAT EI AU CUMPARAT  . La fel fac si acum sint curios cine va cumpara acum pachetul de actiuni Transgaz va garantez ca vor fi CEI DIN SPATELE CORTINEI . Ei da avem ministru de finante pe magicianul Vozganian , va amintiti nu cum a facut ABRACADABRA cu 3 miliarde de euro in timpul marelui asa zis DIZIDENT Tariceanu ne-am obisnuit cu teatrul lor de papusi in fata cortinei se cearta iar in spatele ei isi dau mina si isi impart sub tacere TARA . 
       Da  iata ca Oltchimul intra in insolventa si cu intrarea lui citeva mii de oameni ajung in strada , dar asta nu conteaza Chitoiu chitaie mai departe in guvern acum avind o functie mai mare asa ca un premiu pentru insuccesul realizat . Dar asta nu e nimic impozitul ecologic pune in alerta si Dacia una din putinele fabrici care mai functioneaza bine , si pe linga asta si fabricile care produc accesorii pentru ea si iata ca inca zeci demii de oameni vor ajunge in strada . Ce ziceti daca invesytitorii deja aflati in tara reduc peronalul altii mai vin ? Ei va asigur ca nu ei nu vor venii .  
        Da si nu in ultimul rind sa nu uitam de impozitul pe resursele minerale .... ei pun impozit da il pun pai cine o sa il simta ? Pai tot noi , vom plati mai scump curentul , energia termica , benzina si in final toate produsele din comert . Ei da se creste si taxa pe viciu , nu ca ar fi bune tigarile dar in saracia care este asta mai lipsea cetateanului saracit. 

DOMNULE PRESEDINTE GUVERNUL ROMANIEI ESTE PERICOL NATIONAL SI ALATURI DE EL SI PARLAMENTUL PENAL CE VETI FACE ? 


PS. :  pOnta  ITI AMINTESTI  ,, IARNA NU E CA VARA ! " ce faci cu organizarea in timpul iernii ca tare ai criticat fostele guvernari ?

VA URMA...
        

1 comentarii:

Da,"ei au devalizat , ei au cumparat" , un articol BUN ce developeaza "la zi" ce se intampla cu societatea noastra .
Ioana Cosmeanu

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More