duminică, 20 ianuarie 2013

Cine ar fi judecătorul Adrian Toni Neacşu de Focşani: omul lui Marian Oprişan


De curând, judecătorul focşănean Adrian Toni Neacşu s-a remarcat prin ura viscerală contra Alinei Ghica, fiind unul dintre cei care au difuzat în teritoriu încercarea de revocare din funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii a acesteia pentru motive destul de greu de înţeles la prima vedere.

Joi, 17 ianuarie, Monitorul de Vrancea, publicaţia controlată de Marian Oprişan, baronul PSD local, anunţa:

"Doar şase dintre judecătorii de la Tribunalul Vrancea au votat pentru revocarea din funcţia de membru în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a judecătorului Adrian Toni Neacşu, fostul preşedinte al instanţei.  Ceilalţi 13 magistraţi prezenţi la aceeaşi şedinţă, majoritari, au decis ca acesta să nu plece din CSM."

Pe 24 august 2012, cotidianul local independent Ziarul de Vrancea scria:

"Sereiştii din presă au aflat cam cine se mai gandeşte să-şi cumpere casa dată de Marean, în Blocul care s-a înclinat la cutremure, Blocul Turn. În cazul în care vă întrebaţi ce om sănătos la cap vrea să-şi ia apartament într-un bloc ameninţat de prăbuşire la cutremur, în ciuda consolidării lui ulterioare, aflaţi că pentru 10 mii de coco, cat costă locuinţa, mulţi dau năvală."

Pentru cine nu este familiarizat cu Focşaniul, să spunem că la ieşirea din oraş, în cartierul Blocuri Sud, există un bloc-mamut de nouă etaje, cu două corpuri de imobil, care la unul dintre cutremurele puternice vrâncene s-a înclinat periculos, ca Turnul din Pisa.

Atunci clădirea a fost evacuată, locatarii s-au mutat în alte locuinţe şi blocul a fost consolidat ani în şir. Nimeni nu ştie însă exact cât de bine, pentru că locuinţele de aici sunt foarte ieftine: numai 10.000 de bucăţi îţi trebuie ca să-ţi iei un apartament aici. Dar nu se ştie de ce anume sunt atât de ieftine. Poate că ştie Adrian Toni Neacşu.

Ziarul de Vrancea... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More