vineri, 25 ianuarie 2013

CRIZA MEDICAMENTELOR PENTRU BOLNAVII DE CANCER = INCA O "CIREASA PE TORTUL" INCOMPETENTEI GUVERNULUI PONTA !!!

Va prezint inca o "cireasa pe tortul" cu "arome" de INCOMPETENTA, MINCIUNI, MANIPULARE si DEZINFORMARE a GUVERNULUI PONTA, care nu a rezolvat criza medicamentelor pentru bolnavii de cancer, desi in luna decembrie 2012 dl. Arafat, ministrul Sanatatii in guvernul Ponta I, avansase o solutie de rezolvare a acestei probleme extrem de importante pentru viata a sute de mii de romani.

Din pacate, de-abia in sedinta de guvern de saptamana viitoare (!!!) va fi adoptata ordonanta de guvern prin care vor fi alocate cele 800.000 de euro pentru cumpararea respectivelor medicamente !!!

In aceste conditii, nu ne mai miram ca acesti bolnavi de cancer vor ajunge sa "moara cu zile" !!!

Dar, probabil ca pentru Victor Ponta decesul bolnavilor de cancer reprezinta doar o ALTA "politica" CINICA si plina de CRUZIME de a reduce…cheltuielile bugetare.

Victor Ponta CALCA PE CADAVRE ! Acesta este ADEVARUL !!!

DESTEAPTA-TE, ROMANE !!!

DESTEAPTA-TE, ROMANIA !!!


Autor: George Staicu

NOTA - CITITI, PRINTATI (cei ce au posibilitatea si disponibilitatea) SI DISTRIBUITI MAI DEPARTE, INCLUSIV IN CUTIILE POSTALE ALE VECINILOR DVS (ce nu au acces la internet)  ! 
VA MULTUMESC !

1 comentarii:

Pana vor adopta aceasta ordonanta de urgenta,apoi vor cauta de unde sa ia acesti bani,tinand cont ca Ministerul Sanatatii zice ca n-are bani nici de seringi ,iar celelalte ministere nu prea cred ca vor ceda din bugetul alocat,se vor mai scarpina mult si bine pe la furnuzori sa faca ceva datorii,iar bolnavii vor disparea pe capete. Acum casele de sanatate mai au o problema ;eliberarea retetelor de catre medicii de familie electronic ,ori sistemul software este paralizat datorita programului incalcit ,iar medicii nu au si specializare IT ..ca atare un lant la ,, mortaciunilor ,, a luat locul lantului slabiciunilor ....scapa cine poate si cauta buruieni si leacuri babesti ....unde-i binefacatorul de la Maglavit sau Rasputin ... !!

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More