vineri, 25 ianuarie 2013

MITINGURI AUTORIZATE IN FIECARE SAPTAMANA SI IN FIECARE ORAS = UNA DIN SOLUTIILE PENTRU ELIBERAREA TARII DE DICTATURA USL !


Comisia Europeana a devenit EXTREM DE PREOCUPATA  de fragilitatea institutiilor statului de drept din Romania datorita numeroasele abuzuri ale majoritatii parlamentare USL la adresa statului de drept inregistrate in perioada iunie 2012 - ianuarie 2013:
  • puciul parlamentar organizat vara trecuta de USL
  • refuzul majoritatii USL, chiar in prima sesiune a noului parlament, de a revoca un parlamentar datorita incompatibilitatii (Ion Stan, Laszlo Borbely, Victor Dobre);
  • lipsa de transparenta in procesul de selectie organizat de Ministerul Justitiei in legatura cu  candidatii pentru functiile de conducere la Parchetul general si la Directia Nationala Anticoruptie ;
  • sporirea imunatatii senatorilor si deputatilor; 
  • manipularea de catre USL ATAT a judecatorilor de la judecatoriile din tara ce au declansat procedurile de revocare a membrilor CSM, CAT SI a unora din judecatorii CSM ce au contestat alegerea dnei Haineala in functia de presedinte a acestei institutii,
  • numirea unui nou Avocat al Poporului FARA a exista un consens general intre TOATE partiedele parlamentare (una din cele 11 cerinte ale Comisiei Europene care au fost solicitate imperativ lui Victor Ponta)

TOATE ACESTE ABUZURI ALE USL au ridicat foarte multe semne de intrebare si critici din partea Comisiei Europene, in special cu privire la INDEPENDENTA JUSTITIEI, repectiv MATURITATEA si SOLIDITATEA institutiilor statului de drept din Romania.

Daca in rapoartele MCV din 2012 ale Comisiei Europene,  Justitia si CSM erau apreciate pentru activitatea lor, IATA CA ACUM realitatea a devenit cu totul alta.  In consecinta, Raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pe Justitie ce va fi publicat saptamana viitoare va fi unul DEZASTRUOS pentru Romania. In plus, aceste carente fundamentale ale statului de drept din Romania, ce au iesit la suprafata in ultimele sapte luni, a determinat Comisia Europeana sa ia decizia de a revizui procedurile de adevare la Uniunea Europene a altor tari - candidate, tocmai pentru a se evita eventualele "surprize" ce ar putea aparea DUPA finalizarea aderarilor respective, asa cum s-a intamplat in Romania.

In aceste conditii, sa nu ne miram ca inaltii reprezentanti ai Comisiei Europene vor fi nevoiti sa adopte decizii drastice impotriva Romaniei, ce poate insemna suspendarea TOTALA a fondurilor structurale, cu implicatii dezastruoase inclusiv asupra nivelului de trai al tuturor romanilor, iar aderarea tarii noastre la spatiul Schengen va continua sa ramana o…himera .

Fara o JUSTITIE INDEPENDENTA, inclusiv la nivelul Consiliului Superior al Magistraturii, Romania va continua sa ramana "oaia neagra" a Uniunii Europene, un exemplu NEGATIV care, cu siguranta, va fi inclus in toate studiile , cartile si manualele universitare de drept international. Iar pentru toate acestea responsabilitatea revine EXCLUSIV lui Victor Ponta si Crin Antonescu, "coordonati", din umbra, de securisto-comunistul Dan Voiculescu, al caror UNIC OBIECTIV este preluarea controlului politic asupra Justitiei din Romania, pentru a-si proteja penalii din guvern si din majoritatea parlamentara USL.

Si pentru a avea tabloul complet, pe langa aceasta POLITICA ANTI-EUROPEANA si ANTI-NATIONALA, trebuie sa adaugam si POLITICA ANTI-ECONOMICA promovata de USL si de Guvernul Ponta, reprezentata de recentele masuri ce privesc introducerea, incepand cu 1 februarie, de noi taxe si impozite pentru companiile din domeniul energiei, pentru agricultori si pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM), care vor sufoca si mai mult economia Romaniei si vor alunga investitorii straini catre ale tari. Mentionez ca impozitul OBLIGATORIU ce va fi aplicat IMM-urilor cu o cifra de afaceri de pana la 65.000 Euro, CONTRAVINE directivei Comisiei Europene (care interzice OBLIGATIVITATEA unui asemenea impozit) , iar consecinta directa va fi declansarea procedurii de infringement, la adresa Romaniei, de catre aceasta institutie a Uniunii Europene.

In concluzie, Romania, in prezent, se afla in “lanturile” dictaturii neo-comuniste a USL atat din punct de vedere politic cat si economic si social, iar riscurile izolarii tarii noastre pe plan international si ale deteriorarii totale a mediului de afaceri si a nivelului de trai al tuturor romanilor, devin tot mai evidente.

Partidele din opozita parlamentara, societatea civila reprezentata de ONG-uri, sindicatele si chiar reprezentantii mediului de afaceri AU DATORIA sa ia atitudine ACTIVA si FERMA  impotriva dictaturii neo-comuniste a USL care a adus Romania in pragul dezastrului ! Din aceasta perspectiva, ACUM, MAI MULT DECAT NICIODATA, sunt necesare organizarea, SAPTAMANALA si IN FIECARE ORAS, de mitinguri autorizate, precum si de conferinte si simpozioane pe tema masurilor si legilor anti-europene, anti-stat de drept, anti-economice si anti-sociale adoptate de guvernul Ponta si majoritatea parlamentara USL .  

Asemenea actiuni TREBUIE organizate in mod continuu, PANA LA DEMISIA GUVERNULUI PONTA si ORGANIZAREA DE ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE !

Doar ASA vom putea reusi sa "deschidem  ochii" atat celor care sustin USL cat si celor peste 11 milioane de romani care nu s-au prezentat la vot pe 9 decembrie 2012 !

Doar ASA  vom putea elibera Romania din "lanturile" dictaturii neo-comuniste USL-iste !

DESTEAPTA-TE, ROMANE !!!

DESTEAPTA-TE, ROMANIA !!!


Autor: George Staicu

NOTA - CITITI, PRINTATI (cei ce au posibilitatea si disponibilitatea) SI DISTRIBUITI MAI DEPARTE, INCLUSIV IN CUTIILE POSTALE ALE VECINILOR DVS. (ce nu au acces la internet)  !
VA MULTUMESC !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More