sâmbătă, 12 ianuarie 2013

MANIFEST: INCEP SA IASA LA... "LUMINA" MINCIUNILE LUI VICTOR PONTA, CRIN ANTONESCU SI ALE USL DIN CAMPANIILE ELECTORALE !

                                                           MANIFEST

 INCEP SA IASA LA... "LUMINA" MINCIUNILE LUI VICTOR PONTA, CRIN ANTONESCU SI ALE USL DIN CAMPANIIL ELECTORALE !


Asa cum a declarat Ponta la recenta prezentare a proiectului de buget pe 2013, IN PRIMELE SASE LUNI ALE ACESTUI AN, GUVERNUL IMPOSTORILOR, HOTILOR SI PENALILOR VA ADOPTA NOI MASURI DURE DE AUSTERITATE, confirmand si, totodata, continuand masurile adoptate de guvernul Boc in 2010, atat de necesare pentru stabilizarea macro-economica a tarii noastre si evitarea crizei economice financiare cu care alte tari din spatiul european (Grecia, Spania, Italia) se confrunta CHIAR SI ACUM, si pentru care a fost necesar sprijinul financial masiv al Uniunii Europene  !!!

Pentru romanii care AU AVUT, AU SI VOR AVEA IN CONTINUARE discernamantul de a face diferenta intre BINE si RAU, ADEVAR si MINCIUNA,ONESTITATE si IMPOSTURA, era FOARTE CLAR, inca din mai 2012, ca Guvernul Ponta NU POATE adopta si implementa masuri cu caracter populist care sa conduca, cat de cat, la redresarea nivelului de trai al romanilor . Guvernul Ponta a DEMONSTRAT FOARTE CLAR CA NU ESTE CAPABIL DE ALTCEVA DECAT DE A DEZINFORMA TOTI ROMANII SI DE A DIMINUA, DRASTIC, NIVELUL DE TRAI  AL ACESTORA.

Si atunci, am cateva intrebari, RETORICE, pentru sustinatorii si membrii USL:

1. Daca "politica"  economica si programul de guvernare ale USL sunt fundamentate TOT pe masuri de austeritate (la fel ca cele adoptate de guvernul Boc in 2010) atunci DE CE a fost nevoie ca in vara lui 2012 sa asistam la o lovitura de stat parlamentara si de referendumul pentru demiterea presedintelui (principalul motiv al respectivei demiteri fiind masurile de austeritate ale guvernului Boc pe care dl. Traian Basescu le-a sustinut). Acel puci parlamentar a aruncat, practic,  in haos economia, democratia, statul de drept si nivelul de trai al TUTUROR romanilor, afectand, totodata, NEGATIV,  imaginea tarii noastre in structurile euro-atlantice !?

2. Oare Guvernul Ponta nu trebuie, cumva, TRAS LA RASPUNDERE PENTRU SUBMINAREA STATULUI DE DREPT SI A ECONOMIEI NATIONALE, pentru ceea ce s-a intamplat vara trecuta si in perioada mai-decembrie 2012 !?  

3. Oare Ponta si majoritatea parlamentara USL nu trebuie, cumva, sa RASPUNDA pentru faptul ca la sfarsitul lunii decembrie 2012 cursul de schimb a ajuns LA ACELASI NIVEL din luna mai a aceluiasi an, afectatnd NEGATIV atat romanii cat si firmele ce au credite bancare in valuta, contribuind totodata, decisiv, la depasirea tintei de inflatie !? In loc ca nivelul cursului de schimb sa-si continue trendul descendent inregistrat sub guvernele Boc si Ungureanu, acesta a atins niste nivele inimaginabile in vara loviturii de stat parlamentare din 2012. Din acest motiv a fost necesara cheltuirea a peste doua miliarde de euro de catre Banca Nationala a Romaniei pentru a stabiliza cursul de schimb si a-l readuce la nivelul din luna mai 2012. Asadar, din perspectiva cursului valutar, s-au pierdut, EFECTIV, sapte luni de zile, ATAT datorita orgolilului, grandomaniei si dezechilibrului de sorgine psihiatrica a lui Crin Antonescu, ce se visa "presedintele" Romaniei (Doamne fereste si pazeste !!!) CAT SI minciunii, imposturii si incompetentei lui Ponta si a guvernului lui de sfertodocti si de penali !  

4. Oare DE CE, in primavara anului 2012 Victor Ponta, Crin Antonescu si majoritatea parlamentara USL au criticat guvernele Boc si Ungureanu, depunand CHIAR si motiuni de cenzura, vis-a-vis de utilizarea gazelor de sist, IAR ACUM, la inceputul lui 2013, ACELASI Victor Ponta declara ca aceasta idee TREBUIE privita cu atentie, in mod POZITIV !?  

5. Oare cei 4,5 milioane de romani care au votat USL, precum si pe cele peste 11 milioane de romani care nu s-au prezentat la alegerile parlamentare din decembrie 2012, NU AJUNG SA SE INTREBE, MACAR ACUM, IN AL 12-LEA CEAS, CU CE A VENIT "NOU" GUVERNUL PONTA in cele peste 7 luni de cand se afla la conducerea tarii !? Cu NIMIC ! DOAR cu PROMISIUNI MINCINOASE (TVA redus la alimentele de baza, contributii sociale reduse, etc.) care, in esenta, reprezinta DOAR MANIPULARI SI DEZINFORMARI pe care Ponta, Antonescu si USL le-au oferit cu "generozitate" opiniei publice in campaniile lor electorale de la alegerile locale si, respectiv, de la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu !!!

6. Oare cei 4,5 milioane de romani care au votat USL, precum si pe cele peste 11 milioane de romani care nu s-au prezentat la alegerile parlamentare din decembrie 2012 NU AU AJUNS, INCA, SA-SI DEA SEAMA ca PRINCIPALUL OBIECTIV al lui Victor Ponta, Crin Antonescu si USL este de a-si IMPUNE CONTROLUL POLITIC  asupra Parchetului General, Directiei Nationale Anticoruptie si Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a-si apara proprii penali din parlament si din guvern !?  ("VICTOR PONTA RECUNOASTE: VREM SA PRELUAM CONTROLUL POLITIC AL DNA" https://www.facebook.com/photo.php?v=503514286330096&set=vb.100000145873146&type=3&theater )

Oare cei 4,5 milioane de romani care au votat USL la alegerile parlamentare din decembrie 2012, cat si pe cei peste 11 milioane de cetateni care, la aceleasi alegeri, nu s-au prezentat la vot NU SE INTREABA, MACAR ACUM, DE CE insista Mona Pivniceru cu numirea la conducerea Parchetului General si a Directiei Nationale Anticoruptie a unor oameni RESPINSI de Consiliul Superior al Magistraturii !?

Oare acesti peste 15, 5 milioane de romani care au sustinut, direct sau indirect, USL, NU AU AJUNS, INCA (!!!), SA SE INTREBE DE CE, pe baza manipularilor si masinatiunilor initiate de Victor Ponta si Crin Antonescu, coordonati din umbra de securisto-comunistul Dan Voiculescu, s-a ajuns in situatia incredibila si inacceptabila in care, zilele trecute, niste "mastodonti" care inca mai exista in justitia din Romania, au ajuns sa solicite, in mod imatur si FARA NICIO JUSTIFIUCARE LEGALA,  revocarea tuturor membrilor Consiliului Superior al Magistraturii !?

Oare acesti peste 15,5 milioane de romani care au sustinut, direct sau indirect, USL,nu au ajuns, inca, sa intelega efectul dezastruos pe care il va avea, IN MOD SIGUR, asupra Raportului MCV al Comisiei Europene pe Justitie, aceste abuzuri si atacuri asupra institutiilor fundamentale ale statului de drept  "orchestrate" dei Ponta, Antonescu, Pivniceru, coordonati din umbra de Dan Voiculescu, cel care isi plimba dosarele de la o instanta la alta si care isi bate joc de cei care l-au ales, refuzand sa depuna juramantul de senator !?

7. Oare cei 4,5 milioane de romani care au votat USL, precum si pe cele peste 11 milioane de romani care nu s-au prezentat la alegerile parlamentare din decembrie 2012 NU AU AJUNS, INCA, SA-SI DEA SEAMA ca ESTE INACCEPTABIL si IMPOTRIVA INTERESELOR ROMANIEI SI ALE TUTUROR ROMANILOR, ca guvernul acestei tari sa fie condus de Victor Ponta, un prim-ministru plagiator, mincinos si incompetent !?


CONCLUZII

A. Este FOARTE CLAR ca Guvernul Ponta NU are DE UNDE sa scoata banii promisi in campania sa electorala, pentru cresterea salariilor bugetarilor si a pensiilor ! "Solutiile" gasite de guvernarea USL pentru cresterea veniturilor la bugetul statului vor afecta negativ SI MAI MULT nivelul de trai al tuturor romanilor...Deja s-au marit preturile la energie, gaze, impozitele si taxele locale....Apoi reintroducerea taxei de mediu si a impozitul forfetar....Va urma o perioada extrem de "neagra",, in special pentru salariatii bugetari...Foarte multi dintre acestia isi vor pierde locurile de munca, intrand in somaj !  Este posibila chiar si...taierea salariilor bugetarilor si a pensiilor. Poate ca DE-ABIA ATUNCI, cand foarte multi dintre cei peste 15, 5 milioane de romani care au sustinut, direct sau indirect, USL la recentele alegeri parlamentare, isi vor pierde locurile de munca si/sau vor avea salariile / pensiile taiate, acestia VOR INTELEGE, IN SFARSIT,  minciuna, manipularea si dezinformarea ce le-au fost servite Victor Ponta, Crin Antonescu si majoritatea parlamentara a Uniunii Social Liberale, atat in campanile  electorale cat si in TOATE lunile de guvernare din perioada mai-decembrie 2012..

B. Este FOARTE CLAR ca pentru Victor Ponta a venit, in sfarsit CLIPA ADEVARULUI, mai ales avand in vedere apropiata vizita a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, vizita ce are drept subiect al discutiilor si negocierilor, bugetul pe 2013 si incheierea unui nou acord preventiv cu respectivele institutii. In fata acestei vizite Victor Ponta A FOST NEVOIT sa …NU MAI MINTA !!! Din acest motiv a afirmat ca in primele sase luni ale lui 2013 guvernul condus de el va adopta noi masuri de austeritate ! Si...nu m-ar mira ca, dupa vizita FMI, giuvernul Ponta sa fie obligat sa adopte masuri de austeritate nu numai in primele sase luni ci in TOATE lunile anului 2013 ...

C.  Este FOARTE CLAR ca, ACUM, AVEM  DOVADA ca VICTOR PONTA I-A MINTIT IN CAMPANIA ELECTORALA, atat pe cei 4,5 milioane de romani care au votat USL la alegerile parlamentare din decembrie 2012, cat si pe cei peste 11 milioane de cetateni care nu s-au prezentat la vot !!! In acest sens, asa cum aminteam la inceputul acestui articol, la prezentarea din zilele trecute a bugetului tarii pe 2013, insasi Victor Ponta a afirmat ca IN PRIMELE SASE LUNI ALE ACESTUI AN GUVERNUL LUI VA ADOPTA NOI MASURI DE AUSTERITATE !!! Acesti peste 15,5 milioane de romani care, datorita fanatismului si credintei oarbe, FARA NICIO JUSTIFICARE ( !!), in Victor Ponta, Crin Antonescu si USL, au cautionat ATAT un guvern incompetent, plin de ministrii cu dosare penale, cat si o majoritate parlamentara USL dominat, de asemenea de parlamentari cu dosare penale, turnatori la securitate, aruncand PRACTIC aceasta tara in lanturile actualei dictaturi de orientare neo-comunista promovate de presedintii Partidului Social Democrat si Partidului National Liberal !

DESTEAPTA-TE, ROMANE !!!

DESTEAPTA-TE, ROMANIA !!!

 
George Staicu


(Cititi si distribuiti mai departe ! Cei care au posibilitatea si, bineinteles, disponibilitatea, sunt rugati sa printeze acest articol si sa-l puna in cutiile postale ale vecinilor lor. Va multumesc !)

1 comentarii:

L-am ascultat si pe Flutur pe B1TV si nu pot sa inteleg de ce nu reusim sa fim realisti?
Sper ca toti sunt de acord ca nu avea cum sa nu castige USL. Eu mai sper ca cei din ARD fiind constienti de acest fapt au laut in calcul o diferenta de scor cat mai mica. PDL sau ARD ani de zile nu puteau sa prezinte evenimentele intr-o mai buna imagine, nu puteau lucra la imagine nici cu cei ma buni consilieri din lume si toti membrii d epartid sa fie extrem de ascultatori pentru in afara de B1TV atat la Antena3, Realitatea TV si Romania TV era i invitat PDL la 3 invitati USL la care se adaugau si jurnalistii din platou; practic era imposibil sa-ti explici deciziile si am urmarit atent trucurile moderatorilor. In schimb nu au scuza pentru lipsa de incisivitate in mediul online care chiar daca nu acoperea o plaja mare de alegatori cel putin poate atingea nehotaratii si neinformatii din online. Milioanelor de pensionari nu aveai cum sa le explici si ei au facut diferenta fiind foarte disciplinati. Momentul cheie a fost cand brusc un lider local a facut o pirueta la 180 grade si a trecut de la pDL la USL cu cateva zeci de primari si o gramada de parlamentari, atunci s-a rupt echilibrul. ARD trebuia nascuta inca din ianuarie 2012 si prezentata oficial dupa "eliminarea" Guvernarii MRU.
In conditiile astea cred ca in momentul asta degeaba cere cineva demisia Guvernului Ponta ca pensionarii inca nu si-au dat seama si ei isi dau seama abia dupa ce li se spune la televizor ori Nasul.TV si B1TV nu prea sunt posturi urmarite de pensionari.
Nici in online nu vad dezbateri intre politicieni si plebe ci doar intepaturi intre politicieni ca si cum ei ar fi pestisorii aurii din acvariu iar noi platim sa-i privim cum se ciondanesc.
Consider ca politicienii trebuie sa-si faca timp sa se coboare si la nivelul nostru, sa vina "la noi acasa" sa propuna solutii, sa vina cu idei, cu postarile lor de pe blog daca altfel nu se poate dar sa dezbata in retelele de socializare cu noi cei care le dam votul: https://plus.google.com/108099534722792923191/posts/1Rh2rHKumXt

Poate intra si in comunitati cum ar fi cea de pe Google+:
https://plus.google.com/communities/115879833783171021573

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More