marți, 15 ianuarie 2013

USL. Coerenţi în destructurare, incoerenţi în guvernare


• Coerenţi în destructurare

În prima parte a anului 2007, partidele ce formează azi vremelnica USL au dat prima copită dură statului de drept din România, cu o eficienţă năucitoare. Preşedintele Traian Băsescu a fost suspendat fără nici un motiv constituţional. A fost organizat un referendum pentru demiterea preşedintelui. Eşuat.

Campania media folosită ca adjuvant demagogic la actul politic legal ce a avut loc atunci, purtată pe Antena 3 şi Realitatea TV, a fost dură, radicală, toxică şi s-a bazat pe impunerea cu insolenţă în minţile telespectatorilor a unei realităţi politice alternative la cea veritabilă, care după cinci ani s-a întrupat în rezultatul alegerilor din 9 decembrie 2012.

Totul a fost planificat minuţios. Puciul parlamentar cu jurişti din vară a fost consecinţa logică a tuturor acestor manifestări media-politice tot mai violente, desfăşurate pe multiple planuri, cu consecvemţă.

Puci eşuat, pentru că statul de drept a rezistat. Acest puci a întărit realitatea aceasta politică aberantă. Era clar, urlau băutorii de bere "Noroc", prin bodegile unde Antena 3 răcnea-n creierii nopţii: "Trebuie să-l aruncăm din capul statului pe acest criminal şi tiran odios, Băsescu!". Pressingul politico - teroristo - mediatic a continuat şi continuă şi acum.

Există, în această neîntreruptă acţiune de destructurare, componente de psihologie socială, hipnoză în masă, mesaj subliminal, joc de faţete alternative de realităţi fabulatorii propuse intoxicatului cu această propagandă, care te fac să te gândeşti că în spatele acestei campanii lungi, constante, stăruitoare şi consecvente se află maeştri ai manipulării maselor, nu piţifelnici ca Gâdea şi Badea.

Şi să nu facem eroarea să ne imaginăm că strategul este acelaşi cu bolovanul intergalactic care a fost capabil să emită ideea genială a rezolvării evaziunii fiscale cu Armata.

• Incoerenţi în guvernare

Totuşi, cei ce par artizanii acestui război politico-mediatic se dovedesc, paradoxal, aparent inexplicabil, nişte foarte slabi manageri ai sistemului guvernamental... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More