luni, 28 ianuarie 2013

MANIFEST - INCEP SA IASA LA... "LUMINA" MINCIUNILE LUI PONTA, ANTONESCU SI ALE USL DIN CAMPANIILE ELECTORALE ! - PARTEA A III-A

 ·

In conferinta sa de presa de azi Victor Ponta a reconfirmat ceea ce am scris in precedentele mele articole  ("CRIZA MEDICAMENTELOR PENTRU BOLNAVII DE CANCER = INCA O "CIREASA PE TORTUL" INCOMPETENTEI GUVERNULUI PONTA !!! “ ;   "MANIFEST - INCEP SA IASA LA... "LUMINA" MINCIUNILE LUI PONTA, ANTONESCU SI ALE USL DIN CAMPANIILE ELECTORALE ! - PARTEA A II-A" ;   "MANIFEST - INCEP SA IASA LA... "LUMINA" MINCIUNILE LUI VICTOR PONTA, CRIN ANTONESCU SI ALE USL DIN CAMPANIILE ELECTORALE !" ) .

Discutiile cu Fondul Monetar International privind finalizarea actualului acord preventiv cu aceasta institutie internationala au scos la lumina manipularile, dezinformarile SI PROMISIUNILE ELECTORALE fanteziste , FARA ACOPERIRE, ale lui Victor Ponta, Crin Antonescu si USL debitate in "campaniile" demagogice din 2012, incepand cu alegerile locale si sfarsind cu cele parlamentare.

Asa cum am mai scris, pentru guvernul Ponta si majoritatea parlamentara USL a sosit MOMENTUL ADEVARULUI, momentul in care dictatura neo-comunista/socialista a acestei aliante ce a adus Romania in pregul dezastrului, INCEPE SA "DECONTEZE" MINCIUNILE pe care le-a 'servit" acelei parti a opiniei publice care a fost dispusa sa le..."inghita".

In conferinta de presa de azi Ponta a declarat ca a solicitat o prelungire, pana in iunie 2013, a valabilitatii actualului acord cu FMI, pentru a putea indeplini SI conditionalitatile privind masurile de reforma structurala referitoare, in special, la privatizarea intreprinderilor cu capital majoritar de stat (CFR Marfa, Oltchim, etc). CE inseamna, de fapt, aceste reforme structurale ? In primul rand prin privatizarea / listarea la bursa a acestor companii de stat vor fi concediati mii si mii de oameni !!! Insa, despre aceste concediri, ce vor rezulta in urma privatizarilor, Victor Ponta, Crin Antonescu si USL NU AU SUFLAT O VORBA in campaniile lectorale de la alegerile locale si parlamentare. Dimpotriva, cu TOTII au sustinut ca personalul respectivelor companii NU va fi disponibilizat.

Culmea este ca SI azi Victor Ponta a dat vina pe fostii premieri Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu, declarand ca respectivele conditionalitati existau in actualul acord cu FMI inca de pe vremea guvernelor respective. Dar...A UITAt  sa spuna ca, pe vremea cand USL se afla in opozitie, aceasta alianta malefica pentru Romania, a manipulat si dezinformat O PARTE  a electoratului, pe care a determinat-o, astfel, sa protesteze in strada (unii dintre protestatari fiind chiar PLATITI  de USL pentru a protesta !!!) . Deasemenea, Victor Ponta a uitat, azi, sa mentioneze ca pana in mai 2012, cand a ajuns la guvernare, el, Antonescu si USL AU CRITICAT VEHEMENT clauzele / conditionalitatile referitoare la masurile de reforma structurala din acordul cu FMIaprobat de fostul parlament , inclusiv de parlamentari care atunci sustineau guvernul Boc iar acum sustin guvernul USL (!!!).

Pe de alta parte, faptul ca Victor Ponta a solicitat o prelungire / extensie a acordului cu FMI inseamna IMPLICIT, ca, datorita incompetentei si, MAI ALES, demagogiei fundamentata pe un program de masuri POPULISTE, de care a dat dovada incepand cu luna mai 2012,  guvernul si majoritatea parlamentara USL NU AU FOST CAPABILI SA ADOPTE MASURILE, DURE, DE REFORMA STRUCTURALA, respectiv, conditionalitatile din respectivul acord.  In fapt, aceasta solicitare de prelugire / extensie a respectivului acord NU reprezinta altceva decat o atitudine de MILOGEALA, PENIBILA si JALNICA, a lui Victor Ponta fata de  reprezentantii FMI, Bancii Mondiale si Comisiei Europene.

Astazi, insa, dupa cum spuneam, A SOSIT MOMENTUL ADEVARULUI PENTRU GUVERNUL PONTA SI MAJORITATEA PARLAMENTARA USL !!! Ponta, Antonescu si ceilalti "corifei" USL si-au data seama ca NU pot minti sau manipula reprezentantii FMI, Bancii Mondiale si Comisiei Europene (care trebuie, SI EA, sa-si dea avizul pentru acordul cu FMI).

Maine, Victor Ponta se va intalni cu reprezentantii FMI pentru a discuta respectiva solicitare de prelungire a aacordului preventiv.

In conditiile in care este nevoie SI de avizul Comisiei Europene si avand in vedere REPETATELE abuzuri ale USL la adresa statului de drept care va determina o NOUA reactie extrem de radicala a acestei institutii in raportul MCV pe Justitie ce va fi dat publicitatii in aceasta saptamana, sunt SANSE FOARTE MARI ca FMI sa aiba o reactie extrem de dura, inclusiv incetarea acordului, sau, in cel mai buna caz, sa accepte prelungirea acestuia DOAR prin introducerea unor NOI conditionalitati si termene FOARTE STRICTE SI FOARTE DURE pe care guvernul se va OBLIGA , FERM, sa le aplice, chair daca acestea vor fi EXTREM DE NEPOPULARE pentru TOTI ROMANII. .


DESTEAPTA-TE ROMANE !!!

DESTEAPTA-TE ROMANIA !!!


Autor: George Staicu



(Cititi si distribuiti mai departe ! Cei care au posibilitatea si, bineinteles, disponibilitatea, sunt rugati sa printeze acest articol si sa-l puna in cutiile postale ale vecinilor lor. Va multumesc !)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More