miercuri, 16 ianuarie 2013

De ce e disperat USL cu evaziunea fiscală?


Unul dintre lucrurile pe care încearcă încontinuu, de când a ajuns la putere, să-l facă USL este să cumpere timp.

Numirea celor mai corupţi, incompetenţi, şantajabili, incompatibili oameni este menită să-i facă pe aceştia să nu mişte-n front şi să asculte orbeşte ordinele care vin din ierarhia superioară a partidelor din coliţie.

Lovitura de stat din vara trecută era menită să-i ajute pe aceşti oameni să câştige timp. Năstase deja era la închisoare şi aveau o problemă. Câştigarea alegerilor la scor mare era menită să îi ajute să aibă mai mult timp la dispoziţie. Timp pentru ce? Pentru a controla situaţia, pentru că ea devenea tragică: unii dintre liderii de vază ai acestor partide se pregăteau să intre la bulău.


Nu există pe lumea asta finanţare externă mai ieftină decât de la instituţiile Bretton-Woods, FMI şi BM, inclusiv cu o sindicalizare europeană, cum a fost până acum pentru România.

După alegeri, USL se luptă să cumpere timp din alte puncte de vedere. Dacă România nu va beneficia de finanţare externă anul acesta, guvernarea USL s-ar putea încheia subit, sub presiunea străzii, în urma unor mari manifestaţii de stradă de tipul celor din Grecia.

La aceste manifestaţii... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More