marți, 29 ianuarie 2013

Lista restructuraţilor din Televiziunea Română


Printre cei restructuraţi de USL: Tudor Călin Zarojanu, Sanda Vişan, Luminiţa Velciu, Viorel Tomescu, Constantin Trofin, Cornel Pumnea, Gianina Corondan şi Adelina Dumitrescu.

• în noiembrie 2005, Ilinca Belciu, jurnalist şi regizor de film, câştiga un concurs pentru o emisiune pe TVR 2. Acum este trimisă la vânătoare de castraveţi în Arcadia.

• Gianina Corondan este o cunoscută vedetă media, care a debutat în televiziune cu percutantul Buletin Meteo de la începuturile Pro TV. Acum a fost concediată din TVR. Nu e destul de bună. Pretenţiile sunt mari.


• Jurnalista Adelina Dumitrescu, considerată de unii "portocalie", a fost licenţiată din postul controlat acum de USL. Desigur, nu este vorba despre politică şi totul se petrece pe planeta Mercur.


• Jurnalistul Pavel Lucescu probabil că e printre puţinii care-şi merita soarta. Este cunoscut ca un specialist în stat în birou ca floarea-n glastră, fără să facă nimic, acţiune febrilă prin care a excelat la Cotidianul, pe vremea când acesta era deţinut, întâi neoficial, apoi făţiş, de Sorin Ovidiu Vântu... citeşte tot aici

1 comentarii:

Asadar parintele Enea a ajuns la TVR... A binemeritat de la Partid.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More