duminică, 4 august 2013

Drew Johnson, jurnalist concediat pentru că a scris contra lui Obama

Democraţiile sunt sisteme fluide, în permanentă schimbare, în care raporturile de forţe se modifică permanent şi echilibrele se rebalansează continuu.

Tendinţele antidemocratice există. Ele se manifestă public în toate domeniile, de la asistenţă medicală şi cultură până la politica la cel mai înalt nivel. Nu există zi în care să nu se întâmple ceva mai mult sau mai puţin dramatic în această materie. De multe ori, chiar despre aceasta scriem.

Evident, din toată povestea pe care o vom spune în continuare unele minţi sfertociclice ori interesate vor înţelege astfel:

Ai văzut, mă? Şi la ei se întâmplă şi e democraţie. Deci la noi e democraţie, e normal şi suntem îndreptăţiţi să procedăm astfel.

Nu, nu sunt îndreptăţiţi nici la noi, nici la ei.

Drew Johnson era editorul paginii de columnistică (editorialistică) de la Chattanooga Times Free Press. Pe 30 iulie, a scris un comentariu critic la adresa politicilor sociale şi economice ale lui Barack Obama şi efectelor acesteia asupra urbei Chattanooga din Tennessee.

Ştiţi, aceea din cântecul foarte cunoscut, "Chattanooga Choo-Choo", scris de Glenn Miller, pe care-l puteți asculta relaxaţi, la contrast, în timp ce citiți în continuare această postare.... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More