joi, 1 august 2013

In cinstea democratiei


In cinstea democrației 

Împreuna mereu  ...


Acum un an : 29 iulie 2012




Anul acesta : 29 iulie 2013

 


   În primul rând felicitări cetăţenilor care au participat anul acesta la acest eveniment ... chiar dacă au fost puţini şi mulțumiri celor 2 televiziuni care participat şi au transmis această acţiune care deşi mică poate trezeşte din amorţeala pe cei comozi.

   V-am pus cele 2 clipuri în contrast. În primul vedem un preşedinte suspendat (un cetăţean liber care îşi exprimă liber părerea fără presiunea funcţiei), o manifestaţie în care au participat mii de oameni , este adevărat era şi pre campanie electorală a partidelor (ei da atunci aveau interes şi au ignorat că era vara şi sunt în vacanţă, anul acesta unde au fost partidele de opoziţie?). Domnilor politicieni din opoziţie ştiu nu aveţi miza încă nu aţi strâns nici un partid procentul pentru a fi primul partid în listă ca să poată conduce, dar vă reamintesc că  fiecare zi care trece ... democraţia în România se afundă iar  USL îşi măreşte pânză de păianjen, astfel devenind mai puternică. A lua vacanţă acum reprezinta ignoranta  demonstrează că vouă nu vă pasă de democraţie şi de cetăţeni, va pasa  doar de procentele . Ei dă voi aşteptaţi ca USL să îşi rupă singur gâtul. Aşteptaţi ca cei care au votat USL să dea jos USL ( pai si ce câștigați atunci  ... de la acei cetățeni nici măcar procente )  Sau mai simplu doar aşteptaţi cu comoditate , spuneţi că trebuie 6 luni pentru pre campanie electorală. Ei alo mai existam si noi ... va reamintesc trebuie sa va votam  . Nu contează doar cele 6 luni în care promiteți , ati ales sa fiti politicieni si sa traiti din aceasta mesrie , spuneti cu voce tare competenta trebuie demonstrata pai demonstrați , munciți nu doar 6 luni .

   Iar voi cetăţeni comozi care daţi likuri intro veselie pe facebook, vă reamintesc cea ce spunea Esop (valabil şi politicienilor):

"Cuvintele care nu sunt urmate de fapte nu valorează nimic.”

În încheiere vă spun:

Politicieni din opoziţie, cetăţeni de acolo din fotolii dacă nu ieşiţi în stradă uitaţi democraţia!

PS.: Un mic sfat pentru televiziuni (să nu se supere)... :

   Nu transmiteţi numai după ce evenimentul a trecut, transmiteţi şi chemarea (majoritatea evenimentelor se transmit cu 2, 3 săptămâni înainte), asta pentru că cetăţenii să afle nu numai de pe facebook !


1 comentarii:

Ioana Cosmeanu
Asa este Attila , cum scrii si in acest foarte BUN articol ""Cuvintele care nu sunt urmate de fapte nu valorează nimic.”
Sper sa-l citeasca toti de pe Facebook si sa se "trezeasca"
Timpul zboara si DEMOCRATIA , trebuie APARATA !!!

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More