luni, 2 septembrie 2013

pe 1 septembrie s-a strigat ... :

Pentru sceptici ieri s-a strigat :

Jos Guvernul !


 

 Nu vrem sa fim o nație de sclavi !


 

Demisia !


 

 Imagini AERIENE de la protestul Roșia Montană de la Cluj! S-a filmat cu o dronă aeriană - VIDEO și FOTO Un clujean a surprins imagini aeriene spectaculoase de la mitingul pentru salvarea Roșiei Montane, organizat duminică, 1 septembrie, la Cluj-Napoca. Imaginile au fost surprinse de Adrian Nemeti cu o dronă aeriană și sunt cu adevărat spectaculoase. Clipul are 2.35 de minute și surprinde foarte bine atmosfera din Piața Unirii. La protestul de duminică de la Cluj-Napoca au participat circa 5.000 de persoane, conform estimărilor făcute de Jandarmeria Cluj. Vezi AICI FOTO de la eveniment.

apasa aici pentru ca sa vezi clipul video !Are cineva de spus ceva la acestea ? Este cineva care nu este de acord cu aceste scandări ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More