duminică, 13 octombrie 2013

13 octombrie 2013 by Viorica Crainic

Bine v- am regăsit!

"Bunătatea este o virtute care înfrumuseţează caracterul unui credincios şi prin care se dovedeşte înţelepciunea şi superioritatea lui." (Pavel Bochiat)

Cezar Preda  : Partidele de dreapta ar putea candida la prezidenţiale în sistem troică.

Vicepreşedintele PDL, deputatul Cezar Preda, a declarat ieri, că "tandemul preşedinte-prim-ministru este depăşit" şi că dreapta are mai multe şanse de reuşită la prezidenţiale "cu o candidatură în sistem troică",  în care să fie inclus şi preşedintele de partid.

"Şansa de reuşită a candidatului dreptei nu este un tandem preşedinte-prim-ministru, ci o troică, preşedinte-prim-ministru-preşedinte de partid. Fără partid nu faci absolut nimic, iar cel urmat de partid, este întotdeauna preşedintele său. Cu o troică preşedinte-prim-ministru-preşedinte de partid, candidatul dreptei are mai multe şanse de a câştiga alegerile", a afirmat Cezar Preda, care a participat sâmbătă la alegerea noii conduceri a organizaţiei TDL Buzău.

"Faptul că s-au înscris în precampanie Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă şi încă o altă doamnă este foarte bine, nu ştim dacă unul din ei va fi candidatul dreptei, pentru că dreapta sigur va avea un candidat indiferent de declaraţiile mai mult sau mai puţin belicoase, dreaptă vă avea un candidat (...) După europarlamentare, dacă candidatul PDL va avea cea mai mare opţiune de vot din rândul electoratului va fi agreat de toată dreapta, iar dacă va fi alt candidat cu mai multă susţinere din partea românilor decât candidatul PDL, PDL-ul îl va susţine pentru ca stânga să nu câştige, căci mai mult ca sigur stânga va avea candidat la prezidenţiale', a mai spus Cezar Preda.

László Tőkés  : Reales preşedinte al CNMT.

Eurodeputatul László Tőkés a fost reales, ieri, preşedintele Consiliului Naţional al Maghiarilor din Transilvania (CNMT), el vorbind cu această ocazie de crearea unui sistem complex şi integrativ al autonomiei maghiarilor în întregul Bazin carpatic.
El a primit pentru conducerea CNMT cu 128 de voturi 'pentru' şi trei abţineri, din totalul celor 135 de voturi ale delegaţilor prezenţi la Adunarea generală, 131 fiind valabil exprimate. Nouă echipă de conducere a CNMT are în componenţă un preşedinte executiv, în persoana Krisztinei Sandor, trei vicepreşedinţi - Tiboldi Laszlo, Borbély Zsolt şi Matis Jenő, preşedinţi de regiuni fiind Nagy Jozsef Bârnă, pentru zona Partium, Balázs Gergely, pentru Ardealul de mijloc şi Nagy Pál, pentru secuime.
"Trebuie produsă o schimbare radicală în modul politic privind problema minorităţilor naţionale în întreaga Europă', a spus ,Tőkés într-o conferinţă de presă.
El a arătat că a rămas acelaşi ca şi în urmă cu peste 20 de ani, când a fost unul dintre fondatorii UDMR şi a propus de la bun început realizarea autoguvernării comunităţii maghiare din Transilvania, însă acum promovează cauza minorităţilor maghiare din întregul Bazin Carpatic, având în vedere că în UE nu sunt luate în considerare iniţiativele minorităţilor.
Întrebat de un jurnalist ce opinie are despre constituirea Consiliului de Onoare al Ordinului "Steaua României" în vederea retragerii distincţiei ce i-a fost acordată, László Tőkés a afirmat că, atunci când i-a fost decernată decoraţia, a considerat acest lucru "drept o recunoaştere a rolului Timişoarei" şi, în acelaşi timp, a rolului său, însă a spus că s-a înşelat.

"Acum văd că această recunoaştere nu a fost sinceră. Eu în 1989 m-am ridicat pe o parte împotriva comunismului, pe de altă parte împotriva asupririi naţional-comuniste, şi uite că acum sunt făcut antiromân. Eu nu sunt antiromân, dimpotrivă, am fost primul care în Parlamentul Europei am ridicat cuvântul pentru vlahii din Timoc", a spus preşedintele CNMT.
"Mă simt jignit prin această campanie care se duce împotriva mea, dar pe undeva mă gândesc că această campanie nu pe mine mă descalifică, ci pe cei care au dat comanda, pe Ponta plagiatorul şi pe comisia pesedistă (Consiliul de onoare al Ordinului Steaua României - n.r.)", a continuat Tőkés .
Tőkés a vorbit despre "otrăvirea atmosferei antimaghiare", dând apoi un exemplu concret, şi anume că se înmulţesc inscripţiile antimaghiare. El a spus că la Zalău, pe poarta PPMT, au apărut inscripţii şi a citat textual două dintre acestea, una fiind "Afară cu ungurii!", iar cealaltă extrem de vulgară.
"Se duce aşa o bătălie pe fiecare cuvânt... Într-o Europă unită asta este de neînţeles", a spus Tokes.

Titus Corlăţean  : Îi critică pe politicienii "xenofobi şi populişti" din Marea Britanie.

În declaraţiile făcute pentru The Huffington Post UK în cadrul vizitei de două zile săptămâna aceasta la Londra, ministrul român de externe, Titus Corlăţean, a sugerat că, de fapt, britanicilor le-ar fi mai bine să se mute în România, mai degrabă decât viceversa.
Într-un atac voalat la adresa UKIP (Partidul pentru Independenţa Regatului Unit), Corlăţean a afirmat că românii sunt "prizonieri ai unor dezbateri naţionale care se desfăşoară într-o altă ţară, despre criminalitate, economie, lipsa locurilor de muncă. Este uşor să câştigi voturi cu o politică xenofobă', relatează sursa citată.
Dar ceea ce îl dezamăgeşte cel mai mult, a declarat ministrul pentru Huffington Post UK, este modul în care a avut loc dezbaterea în mass-media, întrucât, a spus el, s-ar fi aşteptat la mai mult din partea presei britanice.
"Vreau să spun că suntem foarte dezamăgiţi. Nu sunt aici pentru a critica media britanice, însă nu ne aşteptam la aşa ceva din partea Marii Britanii', a afirmat Titus Corlăţean.
Economia României este în creştere, iar PIB-ul său se aşteaptă să crească cu 2,2% până în 2014, potrivit Fondului Monetar Internaţional, comparativ cu o creştere de 0,3% în Marea Britanie. Aşadar, România reprezintă o perspectivă mai bună pentru britanici decât Marea Britanie pentru români, sugerează politicianul român, conform sursei citate.
"Există oportunităţi de afaceri foarte importante şi profitabile în ţara mea pentru cetăţenii britanici. Este o viaţă frumoasă, cu o comunitate britanică activă', susţine acesta, citat în acelaşi articol.
"Vrem să încurajăm nu doar investiţiile britanice, ci şi poporul britanic. Anul trecut, în mass-media româneşti, s-a desfăşurat o campanie pentru invitarea imigranţilor britanici în România', a continuat Corlăţean, calificând această campanie drept inteligentă, amuzantă şi foarte pozitivă.
"Avem bănci solide, o monedă puternică, infrastructură, agricultură şi tehnologie solide. Există oportunităţi reale', a mai afirmat acesta, conform articolului din Huffington Post.
Pentru români, care sunt, majoritatea, susţinători devotaţi ai Uniunii Europene, o Europă fără Marea Britanie este de neconceput, a spus şeful diplomaţiei române.
"Sunt conştient de posibilul referendum, de posibilitatea unei Europe fără Marea Britanie. Ca o persoană din interior, vă pot spune că Marea Britanie are o voce importantă în dezbaterea privind Europa, legislaţia şi alte subiecte diverse', a declarat Corlăţean, potrivit Huffington Post.

Dan Diaconescu  : Primul loc pe lista PPDD la europarlamentare şi candidat la prezidenţiale.

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anunţat, sâmbătă, că fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formaţiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 şi, cu siguranţă, va candida şi la alegerile prezidenţiale de anul viitor.
"Următorul test electoral va fi campania pentru europarlamentare, urmată de finală pentru prezidenţiale, la care, cu siguranţă, va participa Dan Diaconescu. Se conturează, încet-încet, şi o listă a PPDD pentru Parlamentul European, evident că lista îl va avea în frunte pe Dan Diaconescu, iar pe locurile următoare, preşedintele partidului, Simona Man, prim-vicepreşedintele Diana Voiculescu, eu, Liviu Neagu, în calitate de secretar general, şi ceilalţi colegi din Biroul Naţional de Coordonare. Sunt convins că vom obţine 20% la alegerile europarlamentare", a spus Neagu.
Liviu Neagu a susţinut, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca, că PPDD ar putea obţine 20% din voturile pentru Parlamentul European.

Liviu Dragnea despre dosarul DNA: Sunt nevinovat.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ieri, la Iaşi, în discursul de la Conferinţa Naţională a Femeilor Social-Democrate, că nu are emoţii în ceea ce priveşte dosarul intrumentat de DNA deoarece este nevinovat, adăugând că asigură că în campaniile din 2014 PSD va "lucra mai bine ca până acum".

"Vă mulţumesc mult celor care m-aţi sunat şi mi-aţi transmis încurajări. Mă ţin tare în continuare şi pentru că am sprijinul dumneavoastră, dar şi pentru faptul că nu am cum să cedez când discutăm de nevinovăţie sută la sută. Se pune sub semnul întrebării dreptul cetăţenilor de a vota. Vă asigur că şi în cele două campanii electorale de anul viitor vom lucra mai bine ca până acum", a afirmat Dragnea. La evenimentul care s- a desfăşurat la Iaşi au participat peste o mie de femei, membre ale OFSD, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor mai fiind prezenţi premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte PSD, primarul Gheorghe Nichita, vicepreşedinte al PSD, europarlamentarii Corina Creţu, Daciana Sârbu, Cătălin Ivan, senatorul Ilie Sârbu, parlamentari şi reprezentanţi ai administraţiilor locale.
Ministrul Mediului, Rovana Plumb, aflată la conducerea organizaţiei de femei a PSD din 2005, a fost reconfirmată, ieri, la Iaşi, în cadrul Conferinţei Naţionale a Femeilor Social-Democrate, pentru un nou mandat. Ea a fost validată, în unanimitate, prin vot deschis, de cele 1.000 de participante la Conferinţă. Rovana Plumb ocupă din 2012 şi funcţia de vicepreşedinte a PEW Women, organizaţia de femei a socialiştilor europeni. De asemenea, Maria Lazăr a fost realeasă secretar general, nici ea neavând contracandidat, la fel ca şi la conferinţa precedentă de alegeri, din 2010.

Constanţa: Muftiatul Cultului Musulman face pregătiri pentru Sărbătoarea Sacrificiului.

Credincioşii musulmani din România, asemeni întregii lumi islamice, celebrează începând de marţi 15 octombrie, conform Calendarului Lunar, timp de patru zile, una dintre cele mai mari sărbători din calendarul islamic - Kurban Bayram (Sărbătoarea Sacrificiului). Potrivit muftiului Iusuf Muurat, pentru întâmpinarea, conform tradiţiei islamice, a acestui eveniment, Muftiatul Cultului Musulman din România a coordonat direct pregătirile pentru sărbătorirea Kurban Bayram-ului în cadrul tuturor comunităţilor musulmane din ţară, oferind pachete alimentare cu carne de vită şi oaie (kurban).

"Kurban Bayram este o sărbătoare, în egală măsură, a confirmării credinţei în Allah, a manifestării generozităţii şi ajutorării aproapelui ... Conform tradiţiei am coordonat prinosul de dărnicie şi întrajutorare manifestat de cei cu stare materială bună, de Consulatul General al Republicii Turcia, la Constantă, de fundaţiile culturale şi asociaţiile oamenilor de afaceri, pentru că noi, prin imamii noştri, cunoaştem cel mai bine comunităţile locale şi nevoile lor, şi astfel putem să oferim kurbanul, în toate satele, oraşele şi judeţele unde avem comunităţi religioase. Anul acesta sacrificăm peste 200 de bovine, pentru celebrararea Kurban Bayram-ului şi vom oferi peste 8000 de pachete cu carne de bovină a câte 3 kg fiecare, credincioşilor musulmani dar şi celor de alte confesiuni", a precizat muftiul.

Harghita: Un nou protest faţă de construirea unei microhidrocentrale pe pârâul Homorodul Mare.

Aproximativ 70 de locuitori ai staţiunii Băile Homorod, dar şi activişti de protecţia mediului său proprietari de terenuri din zonă au protestat din nou, sâmbătă, faţă de construcţia unei microhidrocentrale pe râul Homorodul Mare, despre care spun că va pune în pericol echilibrul ecologic şi va afecta dezvoltarea turistică a zonei. Oamenii s-au adunat în apropierea locului în care s-au efectuat lucrări pentru ridicarea microhidrocentralei şi şi-au exprimat nemulţumirea că nu au fost consultaţi înainte de începerea construcţiei, susţinând şi că beneficiarul a obţinut avizele şi autorizaţiile în mod ilegal.
Lucrările la microhidrocentrală au fost sistate în luna august, antreprenorul fiind amendat cu 3.000 lei de către Consiliul Judeţean Harghita deoarece s-au constatat modificări ale planului de investiţii iniţial, pentru care autorizaţiile emise nu mai sunt aplicabile.
Egyed Zoltan, fotoreporter şi activist pentru protecţia mediului, a susţinut că autorităţile judeţene ştiau încă din luna iulie că există ilegalităţi privind construcţia microhidrocentralei şi că s-a tras de timp pentru că lucrările să continue. 'În data de 22 iulie, Inspectoratul de Stat în Construcţii a făcut un control la Consiliul Judeţean şi în procesul verbal întocmit scrie că totul este ilegal, că sunt cel puţin cinci puncte de ilegalitate. (...) Pe 29 iulie, deci o săptămână mai târziu, Consiliul Judeţean le răspunde celor din Homorod-Băi şi spune că totul este în regulă, (...) şi la trei săptămâni după acest control, în 14 august, CJ opreşte lucrările, după ce totul a fost deja construit. Adică CJ a tras de timp ca constructorul să poată termina construcţia. Ei timp de 3 săptămâni s-au făcut că plouă', a afirmat Egyed Zoltan.

Bucureşti  : Târgul de consultanţă educaţională World Education.

Sute de elevi din toată ţara şi-au manifestat sâmbătă dimineaţa interesul pentru ofertele de studii prezentate la târgul de consultanţă educaţională World Education din Bucureşti, găzduit de Hotel Athenee Palace Hilton.

"Avem un interes crescut, la prima oră au venit foarte mulţi copii să ne viziteze, elevi de liceu, dar şi studenţi din anii II şi III de facultate în vederea aplicării pentru master în străinătate. Suntem firmă de consultanţă educaţională, noi ne ocupăm de absolut tot ceea ce înseamnă dosarul de admitere, dar până acolo trebuie să identificăm necesităţile fiecărui aplicant, să găsim cele mai potrivite instituţii pentru aceştia şi, pas cu pas, tot procesul de admitere. Transmiterea dosarului către universităţi, monitorizarea procesului de admitere, legătura cu universităţile, asistenţă pentru cazare, împrumuturi studenţeşti, burse", a explicat Ana Maria Papp, manager în cadrul firmei Integral Programe Educaţionale.

ŞTIRI METEO

Luni, 14 octombrie 2013, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul mediilor climatologice ale acestei perioade din an. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 17 și 22 de grade, iar cele minime între 6 și 14 grade. Cerul va avea înnorări și local vor fi ploi slabe, cu caracter temporar în majoritatea zonelor din România. Vântul va sufla slab până la moderat.

În București, cerul va avea înnorări temporare, trecător va ploua slab, în special noaptea și vor mai fi condiții de ceață în orele dimineții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jurul a 20 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade.

PERSONALITĂŢI

Margaret Hilda Thatcher

Margaret Hilda Thatcher, Baroneasă Thatcher, LG, OM, PC, FRS (n.13 octombrie 1925 - d. 8 aprilie 2013) a fost  om politic britanic, prim-ministru al Regatului Unit din 1979 până în 1990.
A fost o elevă silitoare, urmând cursurile școlii de fete din Kesteven și mai apoi pe cele ale Colegiului Somerville, Oxford, începând cu 1944, unde a studiat chimia. A devenit președinte al Asociației Universitare Conservatoare din Oxford în 1946, fiind cea de-a treia femeie care să ocupe această funcție. A absolvit cu un titlul de gradul doi, și a lucrat ca cercetător chimist pentru British Xylonite și mai apoi pentru J. Lyons and Co., unde a ajutat la producerea metodelor de păstrare a înghețatei.
Baroneasa Thatcher a fost singura femeie aleasă în funcția de prim-ministru sau lider al unui partid politic major în Regatul Unit, precum și primul premier britanic ales de trei ori consecutiv (1979, 1983 și 1987), record politic pe care l-a egalat numai Tony Blair în 2005. A devenit membru al Parlamentului britanic în 1959. Este una dintre cele mai importante personalități politice britanice, mandatul său fiind cel mai lung mandat continuu din istoria politică britanică. Ea este de asemenea una dintre cele mai controversate figuri politice, fiind prima femeie prim-ministru din întreaga istorie a Europei.
Alături de Churchill, Thatcher împarte onoarea de a avea o statuie de bronz în holul Camerei Parlamentului. În 2011 viața ei a fost ecranizată într-un film de mare succes, Doamna de fier (The Iron Lady), cu Meryl Streep ca protagonistă, rol pentru care a și fost declarată, în 2012, „cea mai bună actriță” la Globul de aur, la Premiile BAFTA și la Oscar.
Baroneasa Thatcher s-a născut sub numele de Margaret Hilda Roberts în orașul Grantham din Lincolnshire în partea de est a Angliei. Tatăl său a fost Alfred Roberts, proprietarul unui mic magazin din oraș și o figură cunoscută în viața politică locală. Deși oficial el era descris ca „liberal independent”, în practică susținea conservatorii locali. Roberts și-a pierdut postul său de Alderman după ce Partidul Laburist a câștigat controlul Consiliului din Grantham în 1946. Mama sa a fost Beatrice Roberts, născută Stephenson.

Nana Mouskouri

Nana Mouskouri s -a născut în 13 octombrie 1934, în Chania, Creta, Grecia, , este o cântăreață grecoaică care a vândut aproximativ 300 de milioane de albume în toată lumea într-o carieră de peste cinci decenii, ceea ce face din ea una dintre cele mai bine vândute artiste din muzică din toate timpurile. Ea a fost cunoscută sub numele de Nana de prieteni și de familia ei când era copilă. Ea a înregistrat cântece în mai multe limbi, inclusiv greacă, franceză, engleză, germană, olandeză, italiană, portugheză, spaniolă, ebraică, galeză, chineză mandarină, maori și turcă.




În anuzl 2oo8, Nana Mouskouri a susţinut ultimul său concert din carieră, în faţa publicului grec, la teatrul Odeon din Atena.Nana Mouskouri a interpretat multe arii clasice, piese de jazz, folclor şi pop, la final mulţumindu-le spectatorilor pentru primirea călduroasă de care a avut parte.
Cântăreaţa este căsătorită cu impresarul ei, André Chapelle, şi locuieşte în prezent în Elveţia.




S -A ÎNTÂMPLAT..........

Evenimente


    1781: Patenta de toleranță religioasă emisă de împăratul Iosif al II-lea.
    1860: A fost făcută prima fotografie din spațiu, dintr-un aerostat suspendat la înălțimea de 1200 de picioare deasupra orașului Boston.
    1879: A fost dată Legea de revizuire a art. 7 din Constituția României, care acordă cetățenie și locuitorilor de altă religie decât cea creștină. Evreii pământeni primeau, astfel, cetățenie română.
    1917: A șasea și ultima presupusă apariție a Fecioarei Maria la Fatima (Portugalia, 130 km la nord de Lisabona).
    1914: Garrett Morgan inventează și patenteză masca de gaze.
    1967: S-a desfășurat, la București, primul colocviu internațional consacrat operei lui Constantin Brâncuși. (13-15)

    1973: A fost inaugurat edificiul Teatrului de Stat din Târgu-Mureș.

Teatrul Național din Târgu Mureș (în maghiară Marosvásárhelyi Nemzeti Színház), ridicat la acest rang în 1978, este continuatorul Teatrului Secuiesc (în maghiară Székely Színház) din Târgu Mureș, înființat în 1946 de regizorul Miklós Tompa, tatăl lui Gábor Tompa, actualul director al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj. Teatrul Național din Târgu Mureș are două secții, maghiară (Trupa Tompa Miklós) și română (Trupa Liviu Rebreanu), și funcționează într-o clădire integrată unui ansamblu arhitectonic realist-socialist considerat modern la vremea lui (inaugurat în 1973), find construit prin demolarea unei biserici franciscane și a mai multor clădiri istorice din centru.
Primul teatru permanent din Târgu Mureș, Teatrul Secuiesc, și-a început activitatea pe data de 10 martie 1946 cu prezentarea operetei Mosoly országa lui Franz Lehár cu ajutorul actorilor orădeni de renume György Lóránt și Irén Kovács în Palatul Culturii. Abia în 1962, după deschiderea și a unei secții în limba română, Teatrul Secuiesc a căpătat denumirea de Teatru de Stat, cele care adupă alți 15 ani Teatru Național, subvenționat în prezent de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național.


    1995: Fizicianul francez Joseph Rotblat, militant împotriva folosirii bombei atomice, a primit Premiul Nobel pentru Pace.
    1998: Regizorului Lucian Pintilie i-a fost decernat Premiul special al juriului, la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, pentru filmul Terminus Paradis.
    2001: La Teatrul Național din București a avut loc primul festival de Internet din România - "INTERNETIC".
    2009: Parlamentul României a aprobat moțiunea de cenzură "11 împotriva României" cu 254 voturi pentru și 176 împotrivă.

S -a născut în.............

    1244: Jaques de Molay, Mare Maestru al Cavalerilor Templieri (d. 1314)
    1827: Adelheid Dietrich, pictoriță germană (d. 1891)
    1843: Ștefan G. Vârcolici, critic literar, publicist și traducător român, membru corespondent al Academiei Române (d. 1897)
    1858: Take Ionescu, politician român, prim-ministru al României (d. 1922)
    1902: Ștefan Odobleja, medic român, membru al Academiei Române (d. 1978)
    1921: Yves Montând, actor și cântăreț francez de origine italiană (d. 1991)
    1925: Margaret Thatcher, politician britanic, prim-ministru al Regatului Unit (d. 2013)
    1934: Nana Mouskouri, cântăreață greacă și politician
    1954: Alexandru Andrieș, cantautor român
    1962: Kelly Preston, actriță americană

Decese...............................

    1822: Antonio Canova, sculptor italian (n. 1757)
    1869: Charles Augustin Sainte-Beuve, critic literar, poet şi romancier francez (n. 1804)
    1905: Sir Henry Irving, actor britanic de teatru, primul om de teatru înnobilat (n. 1838)
    1919: Karl Adolph Gjellerup, scriitor danez, laureat al Premiului Nobel (n. 1857)
    1974: Ed Sullivan, personalitate a televiziunii americane (n. 1901)
    1974: Reuven Rubin, pictor israelian, de origine evreu român (n. 1893)
    1985: Francesca Bertini (Elena Seracini), actriță italiană (n. 1888)
    1986: George Apostu, sculptor român (n. 1934)
    1987: Walter Brattain, fizician american, laureat al Premiului Nobel (n. 1902)
    1989: Cesare Zavattini, cineast, jurnalist și critic de film italian (n. 1902)
    1993: Anton Alexandru Necșulea, inginer român, membru de onoare al Academiei Române (n. 1908)
    2003: Bertram Neville Brockhouse, fizician canadian, laureat al Premiului Nobel (n. 1918)
    2008: Guillaume Depardieu, actor francez (n. 1971)
    2009: Paul Barbăneagră, cineast româno-francez (n. 1929)
    2011: Adina Caloenescu, pictor, grafician și gravor român (n. 1934)
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More