vineri, 25 octombrie 2013

FITILUL S-A APRINS, URMEAZA EXPLOZIA!

"Omul, in cinste fiind, n-a priceput; alaturatu-s-a dobitoacelor celor fara de minte si s-a asemanat lor". Psalmii 48: 21.
Inca din campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2012, scriam, cu multa convingere, ca pentru a "dezmembra" uriasa masinarie mafiota numita USL nu exista o solutie mai buna decat sa fie lasati sa ajunga la guvernare! Si cum parerile erau impartite, unii m-au aprobat iar altii m-au injurat la greu, dar acum constat eu, cred ca si cei care m-au injurat, ca am avut multa dreptate! Intuisem ca in situatia de criza, prin care trec toate tarile, nu poate favoriza o guvernare "lina" pentru USL, cu atat mai mult cu cat situatia economica a Romaniei era, este si va fi dezastruasa inca o mare perioada de timp! Punand in balanta noianul de promisiuni mincinoase si situatia economica existenta la acea data, imi era foarte clar ca isi vor "rupe gatul", chestiunea care se punea fiind... in cat timp!

Criza din ce in ce mai puternica in care se scufunda Romania, dupa firava stabilizare reusita de Guvernul Boc, problemele penale pe care le au demnitarii inscaunati ca si alti "mari" din USL, dorinta PSD-ului de a guverna singuri, coroborata cu opozitia partidului la candidatura lui Antonescu, la Presedintie, ca si multe alte rafuieli la nivel mai mic, au dus la o acuta stare a relatiilor dintre cele doua partide si prin urmare, la o rupere a aliantei! Pentru PSD va fi si mai trist pentru ca nu pierde numai un aliat, PNL, dar isi creeaza un nou adversar, cu atat mai periculos cu cat acesta ii cunoaste o parte mare din pacatele savarsite in aceasta guvernare. Drept dovada este faptul ca acum se denunta intre ei intr-o mare "veselie"! Socoteala comunistilor este destul de simplista si scheletica, ea bazandu-se pe transfugi individuali sau grupuri de transfugi, care dupa cate stim de la guvernarea PDL-ista, nu te poti baza, situatie in care, daca lucrurile merg pe aceasta "carare", orice Tilica poate intui ca intr-un an de acum incolo, alegerile anticipate sunt iminente!

Actuala guvernare, prin duplicitatea ei, prin dublul discurs, prin minciunile de acum ramase in fundul gol, va capota in 2014 din lipsa de resurse financiare si de credibilitate, mai intai externa, apoi si interna! Caci cum vor putea ei motiva neputinta mariri salariilor si pensiilor incepand cu ianuarie 2014, mariri deja anuntate si oricum firave, cand acum, se preconizeaza reducere drastica a bugetelor ministerelor pentru ultimele doua luni ale anului? Toate acestea sunt argumente care vorbesc singure despre o prabusire iminenta a guvernarii celor mai "cinstiti si destepti politicieni"! Nu cred, nu pot crede ca toate hienele nesatule carora li s-a promis marirea ciolanului, ma refer la toti "ghinaralii" lui Dogaru, la ciurda de pseudorevolutionari, nu la cei autentici, la cei care cu indreptatire cer (sanatate, invatamant), vor suporta afrontul USL-ului sau mai bine spus, a PSD-ului!

Observam foarte usor "fierberea" actualei guvernari numai daca monitorizam totala harababura din comportarea dlui Ponta, haosul din capul si modul lui de comunicare cu societatea, cu celelalte state din UE!
Toate actiunile lui, fie pe plan intern, fie pe plan extern, nu au cap, nu au continut, nu au coada! Omul acesta nu-i decat o " barca" gaurita ce ia apa si din care mai arunca Ilie Sarbu cate un ibric din cand in cand!

Este clar ca ei au venit la guvernoare doar cu un singur scop : acela de a "impusca" Justitia pentru a se asigura ca vor scapa de puscarie, pentru ca nu toti aveau pusti si fulare Barbery!
Se vede treaba ca proverbul, "Planul de acasa nu se potriveste cu cel de la ...guvernare" este al naibii de adevarat!

Dar inima buna cum sunt, le doresc din inima SA CULEAGA CE AU SEMANAT!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More