vineri, 18 octombrie 2013

DEBEDEI USL vs POLITRUCUL DANIEL BARBU

Incidentul de joi seara cand cand un asa-zis demnitar, dl Barbu, nu-l m numesc ministru pentru ca din activitatea de pana acum nu a dovedit decat ca este un politruc, iesind dintr-un club? si dand ochii cu "demonstrantii", sa pricopsit cu una luneta lipsa prin spargere si o gramada de injuraturi, trebuie sa recunosc ca si mie mi-a displacut. Prea putin ma intereseaza cine a fost domnul Barbu si ce merite "culturale" are, cu atat mai mult cu cat mai bine de un an de zile domnia sa mi-a "agresat trompetica lui Eustache" ceva mai mult de un an, pe toate canalele pro USL-iste slujind cu "maiestrie" pentru actuala functie! N-am putut face diferenta intre prestatia domniei sale, mare profesor, si a lui SR Stanescu alt mare "profesor" in ale "ciripelii" pe timpul impuscatului!

Adevarat este ca pentru a se inscrie in PSD sau PNL, dracul stie mai precis unde, nu trebuia sa ma intrebe nici pe mine si nici pe dvs! Problema este ca eu stiu o vorba veche, care nici nu cred ca-i autohtona, ce suna cam asa : "spune-mi cu cine esti prieten ca sa-ti spun cine esti"! Pai cand te "ginesc"ca esti prieten cu USL, scuza-ma, dar pentru mine devii un oarecare! De ce? Simplu, stimabile : nu cred ca esti asa de prost sa nu iti dai seama cu ce sleahta te inhami si daca totusi o faci, cum prost nu te pot crede, ziceam, atunci musai esti la fel cu prietenii tai : un om fara caracter! Atat depre dl Barbu, oricum a fost prea mult!

Cat despre cei cativa derbedei care l-au agresat pe musiu Barbu, iarasi am o parere personala! Demnstratia anti Rosia Montana dureaza de zeci de zile, dar se pare ca in ultimul timp dl Craciun a scapat "haturile regizorale" din mana si aceasta a ajuns a fi din ce in ce mai incomoda pentru guvernanti prin tot mai multele lozinci antiguvernamentale si USL! Drept pentru care, PSD-ul, un mare maestru al provocarilor a hotarat ca manifestatia trebuie sa "intre in regres"pana la desfiintarea ei,.Si cum se putea face mai bine decat provocand un incident in urma caruia sa se ia masurile necesare pentru desfiintarea ei. Nu poti sa nu-ti pui doua simple intrebari : cum de cei cativa agresori aveau in buzunare doar si numai "bancnote" cu nebarbieritul chip al lui Barbu? De unde stiau ei ca "marele om de cultura" va trece pe acolo?
Pe dealta parte, presupunand ca agresorii vor fi prinsi, si sigur vor fi pentru ca ei au indeplinit doar o "misiune", deci sunt cunoscuti, tare as dori sa stiu daca vor primi macar un cent, amenda! Tare ma indoiesc!
Cred ca problemele nu sunt nici "omul de cultura" Barbu, nici masina, nici agresorii, care oricum nu pot proveni din randul manifestantilor doar pentru singura nedumerire- de ce nu au procedat asemenea de mai mult timp- ci problema pare a fi hotararea Micului  Iliesco-Nastasian de a incheia cu demonstratiile anti USL!

In rest, putem gavari pe indelete, mai putem dansa un kazaciok, putem bea un "Gorbaciov",ca mai este pana vine "balana" pe meleagurile mioritice!
Sa a aveti un weekend fara ploaie dar mai ales, FARA USL!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More