vineri, 4 octombrie 2013

GANDURI DE BINE PENTRU REALITATEA SI DL GUSA!

Cu mai multe luni in urma scriam cu mare suparare pe pagina fb a Realitatii TV cat de mult imi displace acest post cu argumente si nu pentru ca ma trezisem asa...oarecum. Argumentam acea suparare prin faptul ca au fost duplicitari, ca au luptat pentru catararea USL la guvernare prin toate mijloacele neoneste, ca au raspandit impreuna cu Antena 3 acelasi tip de venin mortal pentru constiinta romanilor! Si nu au facut-o din naivitate sau din necunostinta. Nu! Stiau bine ce fac.
In aceasta seara il ascultam pe dl Gusa care recunostea cinstit, cu gurita mnealui, cat efort a facut el si canalul Realitatea la izbanda in alegeri a USL, a dlui Ponta si dlui Antonescu. Ne mai amintim destul de bine cate sfaturi nemaipomenite ii dadea inclusiv din postura consilier si prieten. Sa nu-l fi cunoscut dl Gusa pe realul domn Ponta?
Dle Gusa, daca domnia ta, marele sociolog, marele psiholog, marele economist, marele fizician, marele orice, nu  ai reusit sa-ti cunosti cu adevarat prietenul, apoi inseamna ca esti un MARE FRAIER! Si cum domnia dar mai ales PROSTIA se platesc scump, cred cu toata sinceritatea ca iti meriti soarta, si domniata si "otravurile" Realitatii!
Mai mult decat orice, dle Gusa, ma bucur ca ai luat teapa si ma bucur ca ai luat-o chiar de la cel pe care l-ai pupincurit multi ani de zile! Nu plange dle Gusa banii pe care i-ai pierdut in actiunile la Realitatea : erau oricum, neonorabili, murdari, negrii si nemeritatii pentru ca i-ai castigat prostituîndu-te!
Nu stiu daca Realitatea are dreptate, nici nu doresc sa stiu, nu stiu daca este drept sau nu sa i se suspende licenta, dar ma bucur pentru ca v-a "facut-o" cel pe care l-ati pupincurit, iar azi il blestemati!

Cum sunt un om cu inima buna, va urez dle Gusa sa va reluati licenta cand dl Ponta se va spovedi si se va impartasi sub patrafirul Prea Fericitului ... Teoctist!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More