joi, 3 octombrie 2013

ASA ARATA PRIMUL MINISTRU...DEZBRACAT!

Dupa aproape un an de asazisa coabitare intre Presedinte si Primul Ministru,in fapt cel din urma reprezentand Alianta USL, am ajuns se pare, din nou la o "temperatura inalta" intre cele doua parti! Este evident, este clar ca pedeapsa de cinci ani cu executare luata de Fenechiu, inculparea Antenei 3 cu tot alaiul sau de spagari si santajisti, condamnarea lui D.Voiculescu si finalizarea dosarului lui L.Dragnea, l-au scos din minti pe dl Ponta, i-au scos din minti pe toti penalii acestei aliante.

Atat de mare este presiunea ce apasa pe capul lui Ponta incat aceste calca din strachina in strachina si continua sa calce, nemaiputandu-se regasi intr-o ratiune cat de cat... rationala! Cu alte cuvinte, dl Ponta nu mai reuseste sa-si controleze nervii, nu-si mai recunoaste limitele matricii sale de Prim Ministru, nu mai stie cand este presedinte PSD si cand este inalt demnitar! Amesteca neindemanatec toate ingredientele pe care sincer, nici macar nu le cunoaste cu adevarat, intr-un ritm si o prostie innebunitoare. Drept dovada este faptul ca nici "sulfa" Ilie Sarbu nu-l mai poate canaliza iar cadavrul umblator, Iliescu, recunoaste clar ca Ponta a scrantit-o rau!

A urlat o seara intreaga ca un turbat dupa demiterea celor doi procurori DNA, parand a fi muscat si el de catre maidanezii ucigasi ai lui Ionut, facandu-i pe acestia "basisti", slugi basiste! Un Prim Ministru lucid, oricat de suparat ar fi, trebuia sa se fi abtinut de la asemenea clamari si ar fi incercat cu tact si diplomatie sa motiveze demiterea procurorilor. Dand frau liber nervilor, s-a dovedit a fi doar o paiata speriata, o vanzatoare de "bomboane agricole" careia i s-a golit traista pe caldaram, punandu-si poalele in cap si proferand blesteme. Ca nu-l putem acuza de prea multa inteligenta pe "stimabilul" stie toata lumea si nu ar fi decat o mare indecenta!

Uitand cu desavarsire cat de proasta este poza lui de Prim Ministru in exterior, ca de interior nici in dudă nu il doare, prostul nu a facut altceva decat sa o faca praf definitiv! Si aceasta nu pare a fi cea mai mare nenorocire daca sanctiunile UE, previzibile din fundul lacului cu cianura de la R M, ar lovi doar in persoana lui, dar ele lovesc ucigator in cei ce l-au votat ca si in cei ce nu l-au votat. Ca aceasta nu-l misca pe "Il Dottore" este clar, dupa cum este clar ca el nu este cu adevarat nici Prim Ministru, nici presedinte PSD si nici copresedinte al USL. El este un fe de totul si nimic, este o marioneta terorizata de "sforile"sulfelor batrane si depravate din spatele sau.

Intre atatea atatea cusururi, nepriceperi si incertitudini, este greu sa mai fii si rational, calculat, manierat si nemincinos, cand nici nu te-ai nascut cu ele.
Drept urmare, dl Ponta, ca Prim Ministru nu poate fi decat O MARE CATASTROFA pentru Romania : prost economist, prost politician, PROST JURIST, prost..., prost, dar un teribil PLAGIATOR!

La ce se mai poate astepta Romania in epoca USL, in epoca Ponta? La nimic! Ba da, se poate astepta la un sigur lucru sigur : ca nu peste mult timp iarna va poposi peste ei si nevoile lor, cu mare furie!
Si pentru ca am o inima buna, va asigur ca la iarna va fi CALD SI BINE doar daca aveti ceva economii la saltea!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More