duminică, 27 octombrie 2013

Facebook-ul interzis pentru proteste

Poliția vrea ca utilizatorii care incită la proteste să fie blocați


Parteneriat între Facebook și autorități pentru blocarea utilizatorilor care incită la proteste

Parteneriat între Facebook și autorități pentru blocarea utilizatorilor care incită la proteste și violență

Protestele pe reţelele de socializare ar putea deveni istorie. Un parteneriat între departamentele de poliţie şi mai multe platforme online urmărește interzicerea postării de mesaje care incită la violenţă şi doresc să mobilizeze oameni pentru organizarea protestelor.

VIDEO: Protestele cenzurate pe Facebook

urmariti la linkul:

********************************
Potrivit unor surse, autorităţile americane poartă discuţii avansate cu reprezentanţii Facebook pentru a găsi o metodă prin care un cont poate fi blocat, atât după adresa de IP a computerului personal, cât şi de pe alte dispozitive cum ar fi telefoanele şi tabletele.
Măsura, în stadiu de proiect, a stârnit deja numeroase critici. Mai multe voci spun că aceasta reprezinta o metodă ascunsă de cenzură a mediului online.
De la „Revoluția Twitter” din Republica Moldova, în aprilie 2009, la Primăvara Arabă, în 2010, şi mişcareaOccupy Wall Street, în 2011, şi terminând cu mitingurile de anul acesta împotriva proiectului Roşia Montană, toate au fost organizate cu ajutorul reţelelor de socializare.

2 comentarii:

O retea "e greu de ucis" Nu-i dau numele :)

Se poate folosi browser-ul TOR care ofera identitate noua (IP) oricand este nevoie. De asemenea utilizarea acestuia asigura si anonimicitatea celui care posteaza, fiind aproape imposibil de urmarit daca nu are java activat.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More