joi, 17 octombrie 2013

Dacă nu spune ca noi, îl demitem !


Avem norocul că mai suntem membri ai Comisiei Europene, altfel, am asista la arestarea celor care mai îndrăznesc să spună adevărul! Comuniștii de azi se supun regulilor, pentru că FMI şi CE le mai dă bani. Nu vă speriaţi, banii care îi primesc, nu sunt pentru dezvoltare, sunt pentru sifonare! Pe data de 14 octombrie, adică acum 3 zile, dr. Ştefan Marincea, directorul Institutului Geologic Român, a demonstrat - în ediţia de luni 14 octombrie a “Cronicii de noapte” – că exact în zona în care va fi amplasat lacul de decantare al cianurilor, există trei falii, care se pot detecta din satelit, cea principală fiind falia Corna. Pe lângă acestea, există numeroase fracturi secundare în scoarţa terestră, care ar putea duce la un dezastru ecologic major.
Din hărţile prezentate de RMGC,  ca garanţie pentru siguranţa lacului de decantare, lipsesc faliile şi fracturile care ar periclita avizarea proiectului. Mai mult decât atât, Ştefan Marincea a declarat că geologii au descoperit în 2011, în zona vizată pentru exploatare, alunecări de teren în două trepte, şi izvoare.
“Eu n-aş fi liniştit dacă aş vedea aşa ceva în sistemul orogenic carpatin”, a adăugat directorul Institutului Geologic Roman.
El a mai adăugat că dacă barajul s-ar rupe – ca în 1971 la Certej – toate localităţile din aval, ar dispărea în întregime, inclusiv Abrudul.

Puteți urmări această mărturie în videoclipul  :

http://www.nasul.tv/2013/10/16/dupa-dezvaluirile-de-la-nasul-directorul-institutului-geologic-roman-a-fost-demis/



După dezvăluirile făcute luni seara la “Cronică de noapte”, Ștefan Marincea, directorul Institutului Geologic Roman a fost demis prin fax .
Pentru ei comuniştii profesionişti, şi cei care spun adevărul, sunt persoane non grata . Problema mare, dar tot la fel de mare problemă, o reprezintă şi aşa zişii specialişti şi formatori de opinie, care ne aruncă sub nas ceea ce raportează Gold Corp. Foarte mulţi specialişti şi jurnalişti, refuză prin omisiune şi reavoinţă, să se uite la ceea ce spun adevăraţii specialişti. Ei refuză dovezile palpabile expuse în mod calm şi explicit. Pe mare parte din ei nu îi interesează dovezile ...... ei marşează pe marile conspiraţii şi pe pericolul marelui urs!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More