duminică, 13 octombrie 2013

Proteste peste proteste


Dacă nu veți fii sute de mii pe ponta și pe acoliții lui ii va durea în basca . Dacă nu va veți unii în proteste și nu veți vedea pericolul acestei grupări mafiote ei mafioții vă vor sfida ! 


Ca de obicei duminică seara se salvează Roşia Montana, desigur doar duminică seara se salvează şi se strigă să îndepărtăm toată clasa politică... OK este super se duce clasa politica şi punem în loc ce? Păi de luni se anunţă mitingurile dreptei... mitinguri la care sunt chemate şi partidele politice... Şi ce să vezi partidele în mare parte stau şi nu răspund... stau şi nu mediatizează... te gândeşti că ele se organizează şi să vezi surpriză luni vor fii în stradă vor fii în Piaţa Victoriei zeci de mii... autocarele vor sta la periferia Bucureştiului şi Piaţa Victoriei va fii ocupată de susţinători şi partide dreapta.

Astfel ponta care de altfel tot luni trebuia să se lovească şi de alte mitinguri ale Metrorex-ului ştiţi metroul care este al Bucureştiului dar noi romanii îl plătim din toată ţara... normal trebuie să susţinem buticurile, covrigăriile şi langoseriile din statiile de metrou şi având pe nimeni alţii decât lideri de sindicat (şi asta e dreaptă nu... din banii noştrii ei dezvoltă afaceri şi ne vând covrigi...). Desigur investiţiile sunt blocate... combina de înaintare în noile tunele este oprită, dar dacă vine ponta "inoportun "roabele ca furnicile mişună care mai de care cărând covrigi şi langoş, gablonţuri şi mărgele. Câinii au dispărut prin sate aşa că nu mai pot purta în coada covrigii. Dar fiţi liniştiţi Bucureşteni metroul va funcţiona şi veţi putea merge la lucru la chenzina de 200 de euro din care poate veţi reuşi să vă plătiţi facturile la încălzire,... şi în special televiziune şi astfel veţi putea urmării în continuare scandalul şi manipularea, veţi putea vedea vedete mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate (acolo în studiouri e căldură mare... au bani că dora îi plătiţi), "iubiri secrete, schimb de mame şi multe alte emisiuni educative... Dar să revenim acum că ei cei de la Metrorex au semnat noul contract... renunţă la grevă, le- a dat ponta din pix bani pentru încă ceva magazine de vise... toată lumea e mulţumită şi nu mai face grevă.

Pe cei din sănătate la fel i-a ameţit Nicolaescu aşa că nu vă faceţi griji atunci când salvarea va ajunge la spital veţi fi întâmpinaţi pe covorul roşu şi cu flori... desigur buchetele vor fii cu numere pare şi voi veţi pleca tot pe targă cum aţi venit dar de data asta fără suflare,
Dar să revenim pentru că mitingurile organizate de sindicalişti se referă la bani imaginari care desigur guvernele le promit dar nu îi dau niciodată şi cei ce lucra la fel vor tri în mizerie şi vor fii nevoiţi să ia spaga şi halatele doctorilor vor avea buzunare din ce în ce mai mari pentru că sistemul se înrăutăţeşte şi bolnavii for fii din ce în ce mai mulţi.

Poate că manifestanţii anti RM vor cugeta şi vor scoate dintre ei infiltraţii de la LATRINE, am văzut la nasul pe unul ce sa da drept lider şi m-a lăsat cu gura amară... cică el nu a participat niciodată la alegeri... dar el vrea vrea şi iar vrea... să nu fiu înţeles greşit susţin curentul anti RM şi acela de schimbare a clasei politice dar vreau să văd lideri capabili nu pe cel care l-am văzut la emisiunea lui Cartianu... iar mai apoi el stătea de vorbă la "aşa zisa comisie de specialişti din parlament ". Asta îmi aduce aminte de 1989 şi de Iliescu care să auto instalat şi a spus că el aduce democraţia în ţară... si nea adus pieirea .


Cât despre mitingurile dreptei de luni... om trăii şi om vedea deocamdată sfaturile mele au trecut pe lângă urechile organizatorilor... ei da au primit likuri şi gata să rezolvat totul pe FB. 

http://vocearomanieiliberethenextgeneration.blogspot.ro/2013/10/salvarea-statului-de-drept-si.html

Sper ca nu voi vedea doar poze in grup , ci poze facute din drone cu zeci ...sute de mii de demonstranți care susțin statul de drept , justiția si vor îndepărta de la putere acest cancer care se numește  USL , si oameni politici de dreapta capabili și în slujba noastră nu în slujba propriului buzunar si al partidului vor prelua puterea . 

Veniți la mitingurile de maine din Piața Victoriei . 

https://www.facebook.com/events/1422177718005666/?source=1





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More