miercuri, 2 octombrie 2013

Discriminarea locurilor de munca

       Multă lume spune că cei din piaţa spun că cei care protestează contra Roşia Montana nu vor locuri de muncă. Ne mai spune despre în legislaţia europeană concentraţia de cianuri trebuie să fie de x procente. Dar ce mai spune Comisia europeană ?... Hai să vă spun ! Ea mai spune despre încurajarea locurilor de muncă pentru tineri. Ei da încurajarea locurilor de muncă pentru tineri, Da să se dea legi prin care cei tineri vor putea accesa mai uşor locuri de muncă. Toate se referă la tinerii până în 36... 40 de ani.. Super dar toţi uita că mai sunt şi tineri saşa de 45 50 de ani Vei spune cititorule: tineri de 45 - 50 de ani ? Mă faci să râd ! Da c domnilor tineri de 45 - - 50 de ani. Pentru că a ieşi la pensie trebuie să ai 65 de ani deci mai trebuie să lucrezi ca "tânăr de 45 - 50 de ani " încă 20 de ani. Vă propun un test încercați să vă depuneţi CV-ul la o firmă de recrutare având 45 de ani şi aşteptaţi să fiţi chemaţi la un interviu. Aţi depus CV - ul ? Da ? Aţi primit telefon ? Vă spun că nu ! Oare de ce ? Simplu ! Firmele nu au nevoie de oameni calificaţi ! Ele au nevoie de tineri fără calificare care să lucre că roboţi... operatori fără mari pretenţii salariale ! Firmele au nevoie de lucrători de bandă care să facă operaţii că roboţii să nu aibă timp să acumuleze experienţa profesională.. Firmele străine îşi vor aduce propria forţă de muncă calificată.



       Veţi spune acum! Mă tu esti anti european şi anti capitalist! Nu domnilor nu sunt anti european şi nici anti capitalist. Eu sunt anti acea ce mimează european şi capitalism. Afi european nu înseamnă aface discriminare şi a ridica o pătură socială deasupra altei pături sociale prin discriminare. A fi capitalist nu înseamnă că patronul adică cel care conduce o afacere se îmbogăţeşte , iar cel care munceşte ca acel patron să se îmbogăţească să fie menţinut în subzistenta iar când ajunge la o vârstă să fie pus pe făraş şi aruncat la gunoi. Adică 10 oameni câştiga sute de mi de euro în raport cu mii de oameni care îşi duc viaţă de pe azi pe mâine şi câştigă tot sute de mii, doar că aceştia abia trăiesc de pe azi pe mâine. Vă spun domnilor că acele mi de oameni nu vor dorii să aibă sute de mii de euro şi nu vor vrea să aibă egalitate cu acel "patron ". Ei doresc doar o viaţă decentă. Nu sunt comunişti şi nici socialişti acei oameni care spun NU acestui fel de a concepe capitalismul . 

     Comisia europeană da fonduri europene pentru drumuri dezvoltare rurală, dar nu da fonduri europene pentru dezvoltarea micilor afaceri. Ei da da fonduri pentru mari investitii care pe drum sunt furate de catre comunitatile locale si subtil dispar in vilele liderilor locali si a celor apropiati liderilor locali . dar încearcă tu să deschizi o afacere pe baza cunoştinţelor tale. Dute la bancă şi încearcă să iei coplata ta pentru dezvoltarea afacerii. Nu vei primii pentru că eşti la limita de vârstă. Când spun mică afacere spun 2 3 angajaţi nu spun sute de angajaţi. Deci Comisie europeana pentru dezvoltarea unei comunitati ai nevoie de bunastare . Cum vrei tu bunastare daca tu incurajezi doar smenul spaga si hotia . Dece nu se fac aceste fonduri accesibile celor care dezbvolta mici afaceri De ce se permite folosirea fondurilor celor care fac furt la cedere . 


Va urma...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More