marți, 29 octombrie 2013

Guvernul care instiga la violenta contra propriei populatii ,,Îndemnul ministrului Stroe către jandarmi: Bateți la populație ca la fasole!”

,,Îndemnul ministrului Stroe către jandarmi: Bateți la populație ca la fasole!”


,,Guvernul  Ponta pregăteşte intervenţii în forţă împotriva manifestaţiilor pe tema mitingurilor din ultima perioadă: cele anti Roşia Montană şi cele împotriva explorării gazelor de şist. Dacă Jandarmeria Română va interveni în forţă, guvernul USL trebuie să îşi prezinte demisia. Cert este faptul că Guvernul vrea să interzică adunările publice.  Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat după manifestaţiile din ultima perioadă că nu mai vrea mitinguri. El a adăugat că nu s-a aplicat legea până la capăt,  protestele ilegale trebuie să înceteze, iar organizatorii trebuie să respecte legea de voie sau de nevoie. Mai mult, Ministrul vrea monitorizarea tututor mitingurilor şi traseelor acestora, ordonând aceasta la videoconferinţa cu prefecţii şi reprezentanţii Jandarmeriei. Privind retroactiv, premierul Ponta a declarat într-o emisiune pe un post de televiziune, că la Pungeşti, jandarmii au intervenit să apere o proprietate privată a Chevron şi că au procedat corect. Ne întrebăm de ce Jandarmeria apără o proprietate privată şi de ce nu apară toate proprietăţile private din România? Dacă manifestanţii din Bucureşti sau cei de la Pungeşti au încălcat legea până acum, de ce jandarmii încalcă şi ei legea?


"
,,Guvernul  Ponta pregăteşte intervenţii în forţă împotriva manifestaţiilor pe tema mitingurilor din ultima perioadă: cele anti Roşia Montană şi cele împotriva explorării gazelor de şist. Dacă Jandarmeria Română va interveni în forţă, guvernul USL trebuie să îşi prezinte demisia.
Cert este faptul că Guvernul vrea să interzică adunările publice.  Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat după manifestaţiile din ultima perioadă că nu mai vrea mitinguri. El a adăugat că nu s-a aplicat legea până la capăt,  protestele ilegale trebuie să înceteze, iar organizatorii trebuie să respecte legea de voie sau de nevoie. Mai mult, Ministrul vrea monitorizarea tututor mitingurilor şi traseelor acestora, ordonând aceasta la videoconferinţa cu prefecţii şi reprezentanţii Jandarmeriei.
Privind retroactiv, premierul Ponta a declarat într-o emisiune pe un post de televiziune, că la Pungeşti, jandarmii au intervenit să apere o proprietate privată a Chevron şi că au procedat corect. Ne întrebăm de ce Jandarmeria apără o proprietate privată şi de ce nu apară toate proprietăţile private din România? Dacă manifestanţii din Bucureşti sau cei de la Pungeşti au încălcat legea până acum, de ce jandarmii încalcă şi ei legea?

Reamintim în acest context că începând cu luna septembrie, în Capitală dar şi în mai multe oraşe din ţară şi străinătate, au avut loc proteste ale celor care se opun proiectului minier de la Roşia Montană, dar şi exploatării gazelor de şist.” 
"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More