joi, 10 octombrie 2013

CE SI CAT SA MAI ASTEPTAM?

Ca orice om normal ma trezesc in fiecare dimineata cu dorinta de a auzi o stire care sa-mi lumineze mintea si indelungile asteptari de la viata, asteptari de la viata pe care de aproape 24 de ani lumea noastra politica, o lume nauca si naucitoare cu care ne-a pricopsit dl Iliescu si ai lui ciraci, nu face altceva decat sa ne ucida psihic si fizic, minut de minut si zi de zi! Marturisesc fara urma de indoiala ca nu am avut niciodata acest mult visat noroc, dar cred ca nici nu-l voi avea atata timp cat dl Iliescu traieste si scoleste toata scursura ce cu mult elan se inghesuie in cortul lui! Se pare ca nici o alta specie nu se dezvolta si perpetueaza mai bine si mai vartos decat specia ilesciana!

Si eu am avut naivitatea de a crede ca odata cu disparitia politica a "batranului edech", cum bine il numea Basescu, vom scapa definitiv de neghina cea atat de otravitoare de suflete. Ca m-am inselat este foarte clar : fizic, satana inca exista, dar ce este mai trist este ca si-a "depus cu succes icrele", din ele rezultand mult mai multi Iliesti, unii chiar mai rai, mai verosi decat "tatal"lor! Dupa cum "un prost arunca o piatra in lac si o suta de intelepti se chinuie sa o scoata", tot asa in 1989 cativa stalinisti nenorociti au reusit sa otraveasca o natie de 22 de milioane, nu pentru douazeci de ani ci pentru cincizeci , sa nu zic pe vecie! Aceasta pecingine rosie a lui Iliescu a reusit sa faca rau Romaniei mai mult decat tancurile rusesti din 1945!

Ne amintim de primii urmasi, Nastase, Severin, Roman, Hrebenciuc, suportam in prezent Pontisiti, Sovisti, Stefanesti, Dragnisti, Zgonisti si alti tractoristi si folkisti cu nevestele si amantele lor cu tot! Suportam teroarea lor cu greau, multi blestemandu-ne si ziua in care ne-am nascut, dar tot noi suntem cei ce-i inaltam pe proprii nostrii umeri la "umbra" minciunilor lor, pe care ca niste frumosi idioti le credem cu mare veselie!
Noi romanii, ne-am nascut cu totii manelisti si mari politicieni! Priviti mai atent si veti observa ca mai toata lumea danseaza pe manele si mai toti politicienii si-au facut nevestele, copii si amantele, deasemenea, "mari" oameni politici! Sa dam exemple? Hai, zau, observam cu totii! Iar daca pruncii lor nu reusesc in politica ajung mari martafoi ce se scalda in petreceri si scandaluri rasunatoare! Sa dam exemple? Hai, zau, am fi caraghiosi.

Cat timp oare va mai trece pana vom avea si noi, romanii, norocul ca sculandu-ne "disdemorning" sa auzim bazaindu-ne pe la urechi si o veste cat de cat optimista?
Va mai trece ceva timp sau ne vom trece noi cu totul?
Dar cine poate raspunde mai bine la aceasta intrebare decat noi insine?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More