duminică, 6 octombrie 2013

sa alegi raul cel mai mic

De 23 de ani noi românii suntem puşi în fata dilemei "să alegi răul cel mai mic ".



Şi am ales. Unii au ales că întotdeauna au ales pe cei care le ofereau liniştea în afaceri alţii au ales ce au manipulat statisticile şi manipulările. Desigur la asta a ajutat şi media. Atunci când erau aleşi aleşii media normal o parte ridică în slăvi aleşii iar cealaltă denigra înfrânţii. Media schimba denigrările funcţie de interese.




Dar ce conta cea ce noi trăim, în timp politicienii şi media a reuşit să îndepărteze de la urne o tot mai mare parte a populaţiei. Păi da sondaje făcute de aceleaşi partide şi care puneau în fata tot timpul pe aceeaşi care vindeau iluzii către poporul sărăcit an de an.

Iată că este 2013 şi urmează 2014 care este din nou an electoral. Avem puterea unită care se divizează în putere şi opoziţie deoarece opoziţia firavă are doar câteva personalităţi care ar vrea să promită dar nu au ce. România este în colaps şi este ocupată de putere şi opoziţie care nu face altceva decât interesul de partid care de altfel nu este partid este doar o încrengătură de afaceri care nu poate fi dezintegrata pentru că ei partidele au dezintegrat tot cea ce puteau să dezintegreze. Partidele au împărţit România în planul lor de afaceri. Politicienii acestor partide sunt de fapt afaceriştii care fac afacerile ţării în visteria proprie.

 Ei spun că evaziunea fiscală este mare şi nu poate fi încasata. Păi cum să dea ei drumul banilor din propriile afaceri în visteria comună.

Ei spun că dezvoltă învăţământul... da desigur prin fabrici de diplome universitare în care totul este legat prin spaga şi neplata de impozite. Construiesc şcoli şi fac renovări de şcoli cu firme de partid... cu facturi umflate funcţie de spaga dată de sus până jos funcţie de nivelul de partid. Desigur impozitele se plătesc în șpaga data către ofiţerii de la gardă financiară.

Dezvoltă ei şi sănătatea... dar dau la fel reabilitările de spitale în acelaşi fel ca la învăţământ. Aprovizionarea e simplă se face simplu prin cel ce da șpaga mai mare celui care este responsabil desigur acesta este ales de partid.

Şi facem drumuri, sistematizări alimentari cu gaze dar toate prin firmele de partid


Si iată cum partidele e clar le alegem pentru interesul de partid. Politicienii nu au nevoie de reclamă şi campanie mai nou se face în circuit închis. Dar până şi campania e bună pentru aceste partide doar aduce bani partidelor...

Vă întreb atunci pe cine?... cine va fi răul cel mai mic acum că vom avea prin sondaje figuri distincte de distrugători... sondajele de partid ne dau PSD... PNL... PDL. Care este răul cel mai mic pe cine alegem?

Am pus întrebarea de curând pe FB ...desigur am primit câteva răspunsuri : 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More