joi, 3 octombrie 2013

Scrisoare deschisa către președintele meu Traian Basescu

Domnule preşedinte Traian Băsescu

A venit timpul să vă plătiţi datoria farta de noi. A venit timpul să ieşiţi complect din carapace să puneţi tot cea ce ştiţi clar pe masă. Anul trecut v-am ajutat trebuie să ieşiţi şi să chemaţi lumea în stradă.

Am fost supărat pe dumneavoastră când aţi coabitat cu un penal dar nu am spus nimic. Ştiam că aveţi un deficit de imagine şi am aşteptat să îl refaceţi.

Am fost supărat pe dumneavoastră când aţi lăsat ca CFR marfa să încapă pe mâna unui şarlatan care este GFR... deşi ştiaţi multe despre el.

Am fost supărat pe dumneavoastră când aţi promovat eutanasierea că ultima soluţie... şi încă mai sunt dar asta e se rezolva şi asta deşi cu deficit de imagine pentru România.

Am fost supărat pe dumneavoastră când aţi promovat proiectul Roşia Montana deşi ştiu Că aveţi multe informaţii care vă spun clar că acest proiect nu poate fi pornit din diferite motive... ecologice, politice şi penale

Am fost supărat pe dumneavoastră dar ştiu că aţi lăsat o cale spre dezvoltarea unui stat de drept pe timpul mandatelor dumeavoastră. Ştiu că păianjenul întins timp de 23 de ani de către mafia politică trans partinica de sus din conducerea statului până jos la ultimul cătun din România nu va permis foarte multe, descâlcirea păianjenului mafiot din justiţie este greu de realizat. Nu vreau să văd că veţi apărea într-o zi şi veţi spune m-a înfrânt sistemul caşi Constantinescu.

Ieşiţi clar pe sticlă la televiziuni şi lansaţi chemarea clară de ieşire în stradă. Activaţi liderii politici curaţi şi daţile tema curăţirea de urgenţă a sistemului mafiot. Gata cu coabitările de orice fel AJUNGE... Dacă vă declaraţi acum înfrânt înseamnă că faceţi parte din sistem.

Cam atât deocamdată , dar nu mai pot admite pasivitatea , vorbele nu mai sunt de ajuns  !





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More