marți, 8 octombrie 2013

Adio Schengen ... Bye ,,, Bye Europa



Europa ce ar zice despre o ţară în care zi de zi se petrece cea ce se petrece în România. Fi tu Europa şi pune-te în locul ei. Tu ai deschide la liber poarta casei tale să dai drumul unui hoţ ? El Hoţul îţi demonstrează cu fapte concrete că îl doare în basca de tine şi îţi fură prima data pomul de lângă casă... mai apoi începe să îţi fure gardul aşa bucată cu bucată. Tu în casa ta încerci să pui ordine şi disciplina desigur ai şi tu probleme dar pe hoţ îl doare în basca sa de regulile tale. Pe el îl doare în basca că tu nu vrei manele... îţi intră în casă şi da drumul la maxim volumul aşezat liniştit în fotoliul tău şi spărgând seminţe şi aruncând pe covorul proaspăt curăţat. El intră în casa ta după ce a fost la vecinul tău unde a dat foc la casă iar pe vecini i-a aruncat în stradă.

Dau din gură mint pe faţă, promit minciuni peste minciuni, intra cu bocancii în justiţie... iar mai apoi zic: Noi dute mă... tu nu vezi că devină e Băsescu. Interpretează legile cum vor întorc cuvinte şi ne arată că suntem proşti şi nu ştim româneşte. Dacă albul e alb, pentru ei e negru şi noi care îl vedem clar că este alb trebuie şi trebuie să îl vedem negru. Ei au dreptate întotdeauna le ştiu pe toate... nici Ceaşca şi Elena în studiile post şcolare din atelierul de cizmărie nu a persistat că ştie tot... Dar iată ei după ce îşi fabrica nişte diplome după ce iasă din atelierul de strungărie şi se scoboară din tractor... le ştiu pe toate Ei sunt mari şi tari ca deh Banul contează... dacă ai bani şi avuţie eşti cineva şi eşti ştie tot. Dar hai că mai vorbim sper că dacă tot nu intrăm în Schengen cea ce este cert nu vom asista la momentul în care Europa democrată ne spune

Bye... Bye... România... mai staţi un pic afară...!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More