vineri, 18 octombrie 2013

Sceneta de seara ... ministrul si craciuni ... pOnta si manifestanții

Sceneta prost regizata , pOnta isi da examenul la teatru . Este respins .

Aseară sinistrul ministru al culturii cel care printre altele da cu subsemnatul la demolarea unor clădiri istorice din Bucureşti dar cred că din toată ţara împreună cu jandarmeria lui Stroe şi omul de casă al parvulescului au făcut o mică sceneta în care au introdus şi serviciile deghizate care în jandarmi care în civili şi au spart o limuzină care se îndrepta spre un pub în centrul vechi. Acest mic TRocki al culturii a ieşit din limuzină şi strigat către manifestanţii care au repetat piesa de teatru, tot teatral " Legionarilor " inspirându-se din tătucul ilici. Între timp pOnta mincinosul era în studiouri (ştiţi care) şi strigă ca din gură de şarpe " Băsescu e devină ", şi manifestanţii anarhişti trebuie arestaţi. Iar crinut pe aceeaşi voce în Gândul lui DRP   ca marele justiţiar trezit din somn bătea aluzie la lege, uitând de magicianul vozganian care de câteva zile îi ridica statuie, şi cerea parlamentarilor să dea acceptul la iertare . Prost regizat domnilor ... lamentabil si transparent ... pana si tatucul a regizat mai bine acum 23 de ani . 
Atenţie protestatari anti RM... scoateţi din rândurile voaste Crăciuni se pregăteşte suprimarea manifestaţiilor voastre, Nu mai lăsaţi aceasta plagă printre voi el va compromite mesajul vostru. pOnta şi penalii speriaţi de amploarea manifestaţiilor voastre , se pregătesc de intrarea în forţă asupra manifestaţiilor. Nu le daţi ocazia să o facă.
POnata ţi-e frică... păi să îţi fie tată ai aprins fitilul cu prostia ta... sunt sigur că manifestanţii ştiu asta şi vor reacţiona şi mai clar...

Seamănă cu Trocki ?... Priviți : 



1 comentarii:

Ponta ar trebui să-și facă bagajul și să plece ..... nu-i ajunge a făcut până acum ? Oare ei chiar vor ca România să dispară ? Asta niciodată pentru că existăm noi , poporul român , care nu le vom mai da voie să își bată joc de noi .......ai auzit d-le Ponta fă-ți bagajul și ușcheala ....aaa, apropo să-ți iei și cireada cu tine .

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More