miercuri, 30 octombrie 2013

Politia și jandarmeria intimidează protestatari anti RM ... clasei politice ii este frica

Clasa politică s-a speriat . Clasa politica pune jandarmii și politia sa intimideze populația .
După incidentul de la Brașov de duminica din data de 27 octombrie 2013 când jandarmii au trecut la folosirea violentei , iată ca s-a început faza penala . Se identifica din filmări protestatarii , s-a activat SRI care ii găsește și fără adresa permanentă , se fac dosare penale și se dau amenzi uriașe .
Incidentele de la Brașov în care jandarmii folosesc violenta le puteți vedea aici :

http://vocearomanieiliberethenextgeneration.blogspot.ro/2013/10/27-10-2013-la-brasov-jandarmeria-se.html

Iată azi 30 octombrie în timp ce niște protestatari ( unii venind de la Brașov ) , în drum spre studioul de televiziune sunt legitimați în timp ce așteptau sa intre la emisiune . Toți acești tineri au deschise dosare penale datorita faptului ca sunt participanți la protestele anti RM . Iată ca după 33 de ani de democrație mimata , iată ca în momentul în care cetățenii se ridica contra lor ,ei folosesc tehnici comuniste de intimidare . Amenzi ce însumează pana și 250 de milioane de lei , dosare penale pentru participare la manifestații , violenta jandarmilor , instigare de folosire a forței din vârful guvernului , de la prim ministru la ministru de interne , spuse deschis și fără ocolișuri , iată :

http://vocearomanieiliberethenextgeneration.blogspot.ro/2013/10/guvernul-care-instiga-la-violenta.html

In timpul emisiunii jandarmeria pentru intimidare a parcat un autoturism și o duba la 10 metri de studioul in care era emisiunea cu Radu Moraru și tinerii protestatari .

Clasa politică s-a speriat . Clasa politica pune jandarmii și politia sa intimideze populația . După incidentul de la Brașov de duminica din data de 27 octombrie 2013 când jandarmii au trecut la folosirea violentei , iată ca s-a început faza penala . Se identifica din filmări protestatarii , s-a activat SRI care ii găsește și fără adresa permanentă , se fac dosare penale și se dau amenzi uriașe .   Incidentele de la Brașov în care jandarmii folosesc violenta le puteți vedea aici :   http://vocearomanieiliberethenextgeneration.blogspot.ro/2013/10/27-10-2013-la-brasov-jandarmeria-se.html  Iată azi 30 octombrie în timp ce niște protestatari ( unii venind de la Brașov ) , în drum spre studioul de televiziune sunt legitimați în timp ce așteptau sa intre la emisiune . Toți acești tineri au deschise dosare penale datorita faptului ca sunt participanți la protestele anti RM . Iată ca după 33 de ani de democrație mimata , iată ca în momentul în care cetățenii se ridica contra lor ,ei folosesc tehnici comuniste de intimidare . Amenzi ce însumează pana și 250 de milioane de lei , dosare penale pentru participare la manifestații , violenta jandarmilor , instigare de folosire a forței din vârful guvernului , de la prim ministru la ministru de interne , spuse deschis și fără ocolișuri , iată :   http://vocearomanieiliberethenextgeneration.blogspot.ro/2013/10/guvernul-care-instiga-la-violenta.html  In timpul emisiunii jandarmeria pentru intimidare a parcat un autoturism și o duba la 10 metri de studioul in care era emisiunea cu Radu Moraru și tinerii protestatari .

















Romani dacă vreți ca vremurile comuniste sa nu mai revină , nu trebuie sa fiți intimidați , dimpotrivă trebuie sa ieșiți mai multi și tot pașnic dar mai hotărât , sa ocupați și sa blocați strada , sa paralizați Bucureștiul si toate marile orașe din țară . Iar de data asta singura promisiune pe care o mai acceptați este plecarea de urgenta a acestei clase politice penale , iar după acea alegeți doar dacă : 

http://vocearomanieiliberethenextgeneration.blogspot.ro/2013/10/guvernul-care-instiga-la-violenta.html






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More